VIDEO "Taranul sarac" din Vrancea a venit la vot calare pe magar, a intins masa in fata sectiei si i-a invitat si pe altii

VIDEO

Mai puteti citi: Aventurile "Taranului Sarac" din Cimpineanca, cu berbecii "Ponta", "Basescu" si turma de oi din Parlament "Taranul Sarac" din Cimpineanca, imbracat in ciulini la mitingul agricultorilor O zi din viata "Taranului sarac" Constantin Craciun FOTO-VIDEO VIDEO Aventurile "Taranului Sarac" din Cimpineanca, cu berbecii "Ponta", "Basescu" si turma de oi din Parlament In desagii pe care i-a carat cu magarul, Taranul sarac a pus si cate ceva de-ale gurii, iar alegatorii care au fost asteptati sa iasa de la urne au fost invitati sa guste din mamaliga, branza si tuica batranului fermier.

acum 97 luni (5 Jun 2016)

Constantin Craciun, cunoscut in Vrancea sub denumirea de Taranul sarac din Cimpineanca, a dorit sa dea o semnificatie aparte votului sau de astazi. Gestul sau si l-a justificat astfel:

"Iisus Hristos a intrat in Ierusalim cu magarul si a produs schimbari in credinta umana si speram ca acest animal, care este cel mai credincios, sa faca schimbari si la noi.

Mai puteti citi:

Aventurile "Taranului Sarac" din Cimpineanca, cu berbecii "Ponta", "Basescu" si turma de oi din Parlament

"Taranul Sarac" din Cimpineanca, imbracat in ciulini la mitingul agricultorilor

O zi din viata "Taranului sarac" Constantin Craciun FOTO-VIDEO

VIDEO Aventurile "Taranului Sarac" din Cimpineanca, cu berbecii "Ponta", "Basescu" si turma de oi din Parlament

In desagii pe care i-a carat cu magarul, Taranul sarac a pus si cate ceva de-ale gurii, iar alegatorii care au fost asteptati sa iasa de la urne au fost invitati sa guste din mamaliga, branza si tuica batranului fermier.

Constantin Craciun, in varsta de 74 de ani, a devenit celebru, in 2007, dupa ce la poarta casei sale din Cimpineanca si-a montat o firma pe care a scris "Microferma Taranului Sarac din Uniunea Europeana". Constantin Craciun are 31 de hectare de teren, atat vie cat si teren arabil, dar si o moara ecologica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro