VIDEO Tanarul impuscat in cap de un politist era casatorit si avea o fetita de 3 ani. "Era teribilist, nu se putea abtine de la pahar, dar nu-i iei viata pentru asta"

Politistul Mihai Vizitiu, agent in cadrul Biroului Rutier Vaslui, este acuzat de exces de zel si ca nu a stapanit tehnica, el impuscand un tanar de 27 de ani, fara a efectua somarea cu tragere a vreunui foc de arma in plan vertical. Unchiul: Era baiat cuminte, dar nu se putea abtine de la pahar Tragedia din familia victimei este cu atat mai mare cu cat in urma cu 11 ani, fratele mai mare si-a pus capat zilelor dupa ce ar fi comis o serie de infractiuni rutiere. Dar cum sunt tinerii din ziua de azi, in special cei din zona noastra a Moldovei, nu putea sa se abtina de la pahar, nu se putea abtine de la lucrul asta de a fi teribilist.

acum 73 luni (16 Mar 2018)

Politistul Mihai Vizitiu, agent in cadrul Biroului Rutier Vaslui, este acuzat de exces de zel si ca nu a stapanit tehnica, el impuscand un tanar de 27 de ani, fara a efectua somarea cu tragere a vreunui foc de arma in plan vertical.

Pe de alta parte, victima, Adrian Munteanu, nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, este acuzat ca a persistat in activitatea infractionala rutiera si ca era un pericol mare la volan, pe drumurile publice.

Cazul care a impartit romanii in doua tabere s-a petrecut joi, 15 martie, pe o strada intr-un cartier muncitoresc din Vaslui, mai multe persoane asistand la impuscarea mortala a tanarului de 27 de ani.

Agentul Mihai Vizitiu l-a apucat cu mana stanga de umar pe fugar, iar la un moment dat, in mod inexplicabil, a dus mana dreapta in care avea pistolul in zona gatului victimei, iar arma, care era armata, s-a descarcat, impuscandu-l in cap pe Adrian Munteanu.

In timp ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui fac cercetari pentru a stabili cum s-a intamplat tragedia, acasa la victima, in satul Valea Targului, din comuna vasluiana Puscasi, familia se pregateste de inmormantare.

Acasa la Adrian Munteanu, rudele se pregatesc de inmormantare

Adrian Munteanu era casatorit si avea o fetita de trei ani. Barbatul se intorsese de trei zile din Italia, unde a fost la munca, iar miercuri seara ar fi avut un conflict cu sotia. Joi, cand a fost surprins de echipajul rutier in trafic, barbatul mergea la magazinul unde sotia sa lucra ca vanzatoare.

Desi admit ca a gresit, rudele si prietenii barbatului de 27 de ani considera ca nu trebuia sa fie omorat pentru faptele sale. Ca a fugit de la locul faptei?

Mai multi localnici din Valea Targului povestesc ca l-au observat pe Adrian Munteanu inainte de a pleca spre Vaslui. Oamenii admit ca barbatul gresea g... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro