VIDEO Tanara violata la drumul mare de un barbat care se scuza ca e "impotent". Declaratia halucinanta a barbatului: "Ii doresc sanatate si fericire"

VIDEO Tanara violata la drumul mare de un barbat care se scuza ca e

La un moment dat, a fost luata pe sus de agresorul in varsta de 40 de ani, tarata in sant si violata. Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru viol, si urmeaza sa fie prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

acum 63 luni (4 Sep 2015)

Fata de 23 de ani tocmai se intorcea de la munca. La un moment dat, a fost luata pe sus de agresorul in varsta de 40 de ani, tarata in sant si violata. "Eram la serviciu si am auzit-o pe fata tipand. Atunci am decis sa intervin eu si vecinul meu. L-am imobilizat si am sunat la politie. O dezbracase pe jumatate, o batuse, era plina de sange. Agresorul a fost dat de cei doi barbati pe mana politistilor care l-au dus la audieri. El spune ca nu si-a folosit organul sexual pentru ca sufera de impotenta.

"Am vrut sa o violez, dar nu pot, pentru ca nu mi se scoala. Am vazut-o pe strada, am strans-o de tricou si i-am bagat degetul si am lins-o. Am recunoscut fapta", a declarat agresorul fetei, Danut Dumitrache. Intrebat daca ii pare rau, agresorul a inceput sa planga, dar i-a transmis fetei "sanatate si multa fericire". "Mi-a spus ca e virgina si am lins-o. Ii transmit multa sanatate si fericire", mai spune agresorul. Fata a fost dusa la Serviciul de Medicina Legala pentru a se constata exact ce vatamari a suferit. Pentru fapta sa, barbatul risca pana la 7 ani de inchisoare. Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru viol, si urmeaza sa fie prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro