VIDEO Tanara din Iasi care a lansat "Ordonanta de Urgenta a Poporului": Trebuie sa demonstram strainilor ca suntem un popor care poate gandi singur

VIDEO Tanara din Iasi care a lansat

"Am primit sute de mesaje si primesc in fiecare zi, mesaje de sustinere de la oameni care s-au regasit in nemultumirile mele, si care au constientizat ca avem acest drept de a ne spune liber opiniile si ca impreuna chiar putem misca lucrurile in directia corecta. Alegeri prezidentiale 2014: discursul Andreei Ignat, autoarea "Ordonantei de urgenta a poporului" "Domnule Klaus Iohannis, am incredere in competentele dumneavoastra si sunt sigura ca nu sunteti doar omul care alunga blestemul , ci si presedintele care va aduce Romania pe calea cea dreapta", a adaugat ieseanca.Scrisoare deschisa a fost postata pe un blog colectiv si se doreste debutul unei campanii pe care autoarea a numit-o "Ordonanta de urgenta a poporului".

acum 102 luni (27 Sep 2014)

Invitata sa vorbeasca la acest eveniment a fost si autoarea scrisorii intitulate "Ordonanta de Urgenta a Poporului", care a ajuns viral pe internet prin mesajul transmis lui Victor Ponta.

"Sunt mama unei fetite de aproape patru luni si este motivul pentru care intr-o zi am decis sa iau atitudine si sa contribui la o schimbare. Asa ca am scris o scrisoare omului care apare in zeci de stiri intr-o zi, toate prezentandu-i gafele si monstruozitatile la care supune poporul roman. Am pus in ea toate nemultumirile mele, de mama, de bloger, de antreprenor, de femeie, de cetatean roman. Am incurajat, in sfarsitul scrisorii, toti romanii de pretutindeni sa aiba curajul de a deschide gura, de a-si spune nemultumirile, si de a-i scrie lui Ponta cateva randuri", le-a spus Andreea Ignat oamenilor din Piata Victoriei.

Tanara a tinut sa le spuna oamenilor si motivul pentru care a ajuns la evenimentul de astazi.

"Am primit sute de mesaje si primesc in fiecare zi, mesaje de sustinere de la oameni care s-au regasit in nemultumirile mele, si care au constientizat ca avem acest drept de a ne spune liber opiniile si ca impreuna chiar putem misca lucrurile in directia corecta. Scrisoarea mea a ajuns si la conducerea PNL, care acum cateva zile m-a invitat sa-mi sustin mesajul si sa vi-l adresez si dumneavoastra. Trebuie sa le demonstram strainilor, dar mai ales trebuie sa ne demonstram noua ca suntem un popor poate gandi singur si care poate gandi corect. Ca suntem un popor cu coloana vertebrala, care nu se injoseste la un litru de ulei, la o suta de lei sau la un tricou rosu. Ca suntem un popor care stie sa ia atitudine, nu sa stea pe margine si sa manance popcorn. Nu vreau ca fiica mea sa nu-si poata exprima liber opiniile din cauza cenzurii puse de un om care s-a trezit peste noapte cu puterea in maini", a spus Andreea Ignat. Alegeri prezidentiale 2014: discursul Andreei Ignat, autoarea "Ordonantei de urgenta a poporului"

"Domnule ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro