VIDEO Tactica inedita prin care cel mai mare site de comert electronic ajunge in cele mai indepartate sate din lume

VIDEO Tactica inedita prin care cel mai mare site de comert electronic ajunge in cele mai indepartate sate din lume

Ne ducem acolo si daca au un drum si un serviciu de telefonie mobila, gasim doua-trei femei tinere care stiu sa foloseasca un calculator, le dam unul, iar apoi ele fac comenzi pe Alibaba pentru tot satul", a spus Jack Ma despre aceasta strategie.

acum 59 luni (28 Apr 2015)

Jack Ma a crescut intr-un sat sarac si nu a avut foarte multe lucruri la dispozitie. El vrea sa ofere oamenilor din localitatile sarace ale Chinei sansa de a accesa internetul si de a cumpara de pe platforma sa. Ne ducem acolo si daca au un drum si un serviciu de telefonie mobila, gasim doua-trei femei tinere care stiu sa foloseasca un calculator, le dam unul, iar apoi ele fac comenzi pe Alibaba pentru tot satul", a spus Jack Ma despre aceasta strategie.

Aceasta strategie il ajuta pe Ma sa vanda mai multe prin Alibaba, dar si locuitorii pot comanda produse la un pret mult mai avantajos. De asemenea, acele persoane care primesc calculatoarele, obtin comisioane, cumpara mai mult, iar intreg satul profita de pe urma acestei afaceri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro