VIDEO Strazi "asfaltate" cu pamant intr-un important oras din Banat. Pe cine da vina primarul

VIDEO Strazi

Pe langa faptul ca drumul nu a fost adus la starea initial, de mai bine de o luna, groapa pentru caminul de utilitai, tranformata in groapa de gunoi, sta descoperita, fiind semnalizata necorespunzator si punand in pericol siguranta pietonilor. Referitor la strazile pe care s-au facut decapari, dar nu se mai fac si asfaltari, primarul Francisc Boldea a declarat ca "nu se poate veni cu 40 de tone de asfalt pentru doua plombari".

acum 82 luni (4 Jul 2017)

In urma cu aproximativ o luna, o masina a ramas blocata in asfaltul surpat pe o strada din centrul orasului.

Situatia este si mai tragica pe strada Astalas, acolo unde drumul a fost spart in urma cu mai bine de doua luni pentru lucrari la retelele edilitare. Chiar daca societatea de apa si canal din subordinea Consiliului Local avea datoria sa aduca strada la starea initiala, acest lucru nu s-a intamplat. Asa cum era de asteptat, pamantul nu a rezistat, soferii fiind nevoiti sa ia in plin denivelarile sau sa faca slalom pentru a evita gropile.

Reteta de "asfaltare" cu pamant a fost pusa in aplicare si pe strada Huniade, una dintre cele mai importane strazi din oras. Pe langa faptul ca drumul nu a fost adus la starea initial, de mai bine de o luna, groapa pentru caminul de utilitai, tranformata in groapa de gunoi, sta descoperita, fiind semnalizata necorespunzator si punand in pericol siguranta pietonilor.

Strada "asfaltata" dupa o lucrare de pe strada Huniade din Lugoj FOTO Daniel Dancea

Groapa abandonata dupa o lucrare edilitara de pe strada Huniade. Pe timpul noptii, groapa poate fi un pericol pentru cetateni FOTO Daniel Dancea

Tot cu pamant s-a "asfaltat" si pe strada Pincio Pop, acolo unde drumul a fost spart pentru lucrari edilitare. Primarul Lugojului, Francisc Boldea (PSD), sustine ca in oras sunt mult mai multe situatii de acest fel, principala cauza fiind lipsa de dotari a Meridianului, societate de apa si canal din subordinea Consiliului Local Lugoj. Pana acum asfaltarile s-au facut cu lopata si au fost de proasta calitate. Am facut un inventar sunt 261 de situatii in tot orasul", a declarat primarul aflat la al treilea mandat.

Referitor la strazile pe care s-au facut decapari, dar nu se mai fac si asfaltari, primarul Francisc Boldea a declarat ca "nu se poate veni cu 40 de tone de asfalt pentru doua plombari". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro