VIDEO "Starea Natiei" a debutat la Digi 24: ce audiente a "scos" Dragos Patraru pe canalul de stiri

Patraru si-a depasit pariul Inainte de a incepe "Starea Natiei" la Digi 24, Patraru si-a impus un minimum de audienta, iar in cazul in care nu o atinge spunea ca va recurge la o masura drastica. Primele subiecte abordate de "Starea Natiei" au fost plagiatul doctoratului lui Gabriel Oprea, precum si cel al lui Victor Ponta, dar si scandalul in care a fost implicat Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, care ar fi destinatarul spagii de un milion de euro, platita de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in anul 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

acum 88 luni (2 Aug 2016)

Patraru si-a depasit pariul

Inainte de a incepe "Starea Natiei" la Digi 24, Patraru si-a impus un minimum de audienta, iar in cazul in care nu o atinge spunea ca va recurge la o masura drastica.

Noua "Starea Natiei" a avut ratingul peste 1 la nivel urban, ceea ce a pozitionat Digi 24 pe locul sase in audiente, cu mult peste media statiei de stiri, fiind chiar si peste TVR 1, arata paginademedia.ro. La nivelul intregii tari si la orase, audienta "Starea Natiei" cu Dragos Patraru a avut cifre de aproape trei ori mai mari decat media Digi 24 in luna iulie.

Audientele "Starea Natiei" la Digi 24

Astfel, la nivel national, 144.000 de telespectatori pe minut s-au uitat la prima editie "Starea Natiei" la Digi 24, postul clasandu-se pe locul zece in acest segment de public. - interval orar de maxima audienta), la nivel national, a fost de 56.000 de telespectatori, noteaza aceeasi sursa citata.

La nivel urban, segmentul pe care Dragos Patraru a pariat, "Starea Natiei" a inregistrat 130.000 de telespectatori pe minut, adica un rating de 1,3. Pe acest segment, Digi 24 a fost pe locul sase si a depasit pe interval TVR 1, postul de unde Patraru a plecat.

Pe segmentul publicului comercial, Dragos Patraru a inregistrat o audienta de 30.000 de telespectatori cu varste intre 18 si 49 de ani, cifra apropiata de media statei. Pe acest palier, Digi 24 a avut in iulie, in prime-time, o medie de 23.000 de telespectatori.

Primele subiecte abordate de "Starea Natiei" au fost plagiatul doctoratului lui Gabriel Oprea, precum si cel al lui Victor Ponta, dar si scandalul in care a fost implicat Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, care ar fi destinatarul spagii de un milion de euro, platita de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in anul 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Banii ar fi ajuns la Olteanu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro