VIDEO Sot de judecatoare acuzat ca a comis o infractiune de fata cu magistratul. Cum a reactionat omul legii

VIDEO Sot de judecatoare acuzat ca a comis o infractiune de fata cu magistratul. Cum a reactionat omul legii

Cel care l-a reclamat la Politie pe sotul judecatoarei din Iasi este Andi Litu, un tanar a carui familie se afla de mai multi in ani in conflict cu familia Cazacu. La randul meu, am intrat in casa dupa care am auzit o pocnitura, mi-am luat telefonul in mana, iar cand am iesit afara, ei deja au sesizat ca am iesit, au intrat in masina si au plecat in tromba.

acum 43 luni (13 Jun 2017)

Cel care l-a reclamat la Politie pe sotul judecatoarei din Iasi este Andi Litu, un tanar a carui familie se afla de mai multi in ani in conflict cu familia Cazacu. Bunicii lui Litu se judeca in multiple procese civile cu familia Cazacu, dupa ce judecatoarea si sotul ei au revendicat in justitie terenul de sub casa batranilor. Oamenii legii au fost sesizati dupa ce, sustine Andi Litu, Daniel Cazacu i-ar fi indoit insemnul masinii personale, marca Mercedes, si i-ar fi distrus una dintre oglinzile retrovizoare.

"Vineri, in jurul orei 14.00, asa cum arata si filmarea, au venit sotii Cazacu si au inceput sa faca galagie, probabil voiau sa intre neaparat in conflict cu cineva din familia mea. La randul meu, am intrat in casa dupa care am auzit o pocnitura, mi-am luat telefonul in mana, iar cand am iesit afara, ei deja au sesizat ca am iesit, au intrat in masina si au plecat in tromba. Am iesit in strada, la masina, sa vad ce s-a intamplat si am vazut ca aveam oglinda rupta si semnul masinii rasucit", spune Andi Litu. Alte scandaluri ale judecatoarei

Judecatoarea Cerasela Cazacu a fost implicata, in ultimii ani, in mai multe scandaluri, fiind reclamata la Parchet sau la Consiliul Superior al Magistraturii in mai multe randuri. Printre persoanele care au formulat diverse acuzatii impotriva sa se numara si fratele ei, Catalin Hulbocianu.

Ultima oara, acesta a formulat o sesizare catre Inspectia Judiciara prin care a cerut inspectorilor sa constate posibilele absente de la serviciu ale jude-catoarei, comise in zilele in care aceasta merge in alte orase, la procesele in care este implicata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro