VIDEO Sorin Ovidiu Vantu a dezvaluit de ce l-a vizitat Mircea Geoana in 2009, inainte de confruntarea cu Traian Basescu

VIDEO Sorin Ovidiu Vantu a dezvaluit de ce l-a vizitat Mircea Geoana in 2009, inainte de confruntarea cu Traian Basescu

Dupa sase ani, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a decis sa dezvaluie de ce a fost vizitat de Mircea Geoana, in 2009, cu o noapte inainte de confruntarea finala cu Traian Basescu.

acum 91 luni (31 Aug 2015)

Dupa sase ani, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a decis sa dezvaluie de ce a fost vizitat de Mircea Geoana, in 2009, cu o noapte inainte de confruntarea finala cu Traian Basescu. De ce ma vizita? Asistenta pe zona economica i-o dadeam eu impreuna cu un alt grup de tovarasi. Un om oricat de destept ar fi nu le stie pe toate. Asta este marele secret al vizitei lui Mircea Geoana din noaptea de dinaintea alegerilor. "Ce am cautat la domnul Vintu cu o seara inainte de dezbaterea finala de la postul Realitatea TV: aveam deja informatii ca echipa lui Traian Basescu se afla in posesia intrebarilor pe care moderatorul trustului Realitatea urma sa le adreseze celor doi candidati in dezbaterea de a doua zi. Si am dorit sa aflu de la sursa, de la patron, care sunt aceste intrebari si daca se poate asigura un teren de joc egal intre cei doi candidati. Basescu a mintit ca vizita mea avea legatura cu acest subiect", spunea Geoana in 2010.

Prezenta lui Geoana in casa lui Sorin Ovidiu Vintu, cu o noapte inainte de dezbaterea finala cu Traian Basescu, este considerata principalul motiv pentru care fostul candidat al PSD a pierdut alegerile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro