VIDEO Soferul care i-a spart nasul unui politist nu recunoaste nimic. Agresorul e banuit ca ar fi jefuit o sala de jocuri in aceeasi seara, dar e in continuare liber

UPDATE Adrian Grigorie a fost retinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. "In timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu a fost lovit cu capul de catre o persoana de sex masculin si i-au fost provocate leziuni de violenta.

acum 31 luni (21 Sep 2017)

UPDATE Adrian Grigorie a fost retinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Adrian Grigorie ar fi plecat de la locul talhariei cu o suma de bani, iar in localitatea Pielesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat un accident de circulatie. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de politie, insa barbatul a devenit violent in momentul in care politistii i-au cerut sa se legitimeze si au incercat sa il convinga sa sufle in etilotest.

"In timp ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu a fost lovit cu capul de catre o persoana de sex masculin si i-au fost provocate leziuni de violenta. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj", a spus Daniela Barbu, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova. Politistul a fost lovit cu capul in fata de barbatul de 25 de ani si a avut nevoie de ingrijiri medicale. In momentul in care a fost adus audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova, soferul baut a declarat ca este nevinovat. "Sunt persoane violente si sunt situatii cu care noi ne confruntam zi de zi. Politistul a avut nevoie de ingrijiri medicale Adrian Grigorie este acum cercetat pentru ultraj si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. "Meseria de politist este o meserie care implica riscuri si nu se face din birou. Ultrajul este o fapta prevazuta si condamnata de codul penal", a precizat Nicusor Ioan Ciciu, vicepresedinte Sindicatul Politistilor Dolj. Pana in momentul de fata soferul agresiv nu a fost retinut. Ei s-au luat dupa noi si s-au pus cu batele pe porti si l-au si lovit pe politist. Am intrat imediat in casa de frica si ne uitam dupa perdea sa nu intre peste noi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro