VIDEO Soferita care a ingrozit Galatiul. Femeia filmata intrand in tromba pe contrasens pe cel mai mare bulevard al orasului

VIDEO Soferita care a ingrozit Galatiul. Femeia filmata intrand in tromba pe contrasens pe cel mai mare bulevard al orasului

O soferita din Galati a reusit "performanta" de a starni un potop de comentarii pe site-urile de socializare, dupa ce a fost filmata si fotografiata in mai multe randuri incalcand flagrant regulile de circulatie. Sute de comentarii au fost postate dupa ce masina doamnei a fost fotografiata cand a blocat timp de doua ore banda 1 de mers, pe sensul Tiglina-Centru, a bulevardului Brailei, in fata restaurantului "Amadeus", nu departe de sediul Politiei Judetului si de Palatul de Justitie.

acum 74 luni (4 May 2018)

O soferita din Galati a reusit "performanta" de a starni un potop de comentarii pe site-urile de socializare, dupa ce a fost filmata si fotografiata in mai multe randuri incalcand flagrant regulile de circulatie.

Prima ei "ciocnire" publica cu soferii activi din grupul de Facebook - GDSG (Grupul Soferilor din Galati) - s-a produs pe 23 aprilie 2018, atunci cand a starnit un adevarat scandal dupa ce si-a parcat aiurea masina (GL 74 FLY) si a produs un ambuteiaj.

Sute de comentarii au fost postate dupa ce masina doamnei a fost fotografiata cand a blocat timp de doua ore banda 1 de mers, pe sensul Tiglina-Centru, a bulevardului Brailei, in fata restaurantului "Amadeus", nu departe de sediul Politiei Judetului si de Palatul de Justitie. In zona, stationarea masinilor este interzisa in afara parcarilor administrate de Primarie, semnele de circulatie aferente fiind montate din 20 in 20 de metri.

Banda 1 si parcarea au fost blocate timp de doua ore, desi stationarea e interzisa FOTO GSDG

Insa una dintre ipostazele in care a fost surprinsa zilele trecute proprietara masinii cu numarul GL 74 FLY pare desprinsa din celebrul banc despre insul care mergea pe contrasens pe autostrada si care a sunat la radio pentru a le spune crainicilor ca informatia lor cum ca un nebun merge pe contrasens pe autostrada este falsa.

Astfel, pe 25 aprilie 2018, ea a fost filmata in timp ce a patruns in tromba pe contrasens pe cel mai circulat bulevard din Galati - bulevardul Brailei - undeva in portiunea din centrul orasului (zona "Trei Star").

Sursa VIDEO: Facebook/Grupul Soferilor din Galati

Soferita intra cu viteza pe contrasens, pe bulevardul Brailei FOTO GSDG

Bulevardul are cate trei benzi pe fiecare sens, delimitate cu scuar, deci este aproape imposibil sa incurci sensurile de mers.

Masina stationeaza pe con... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro