VIDEO SOCANT Om de afaceri din Alba Iulia, retinut dupa ce a accidentat mortal un barbat pe trecerea de pietoni

VIDEO SOCANT Om de afaceri din Alba Iulia, retinut dupa ce a accidentat mortal un barbat pe trecerea de pietoni

Momentul in care batranul aflat pe trecerea de pietoni este lovit de autoturismul Mercedes "Din primele cercetari, accidentul s-a comis din cauza nerespectarii prioritatii pietonului pe trecerea de pietoni, in care s-a angajat o persoana in varsta de 76 de ani.

acum 56 luni (20 Nov 2015)

UPDATE Soferul retinut de politisti a fost pus in libertate in urma deciziei Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia. Procurorii au decis sa nu propuna arestarea preventiva a inculpatului Daniel Urs, astfel incat acesta a fost eliberat din arest dupa expirarea celor 24 de ore cat a prevazut mandatul de retinere. Soferul care a accidentat mortal batranul pe strada Closca din Alba Iulia a fost retinut de organele de cercetare penala pentru 24 de ore. Retinerea soferului a fost facuta joi seara urmand ca acesta sa fie prezentat, vineri , la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru dispunerea masurilor legale. Un barbat de 77 de ani din Alba Iulia a decedat, joi, dupa ce a fost lovit de masina condusa de tanar, pe trecerea de pietoni. Barbatul se afla pe trecerea de pietoni in momentul producerii accidentului. Masina care l-a lovit, un Mercedes inmatriculat in Bucuresti era condusa de un barbat, un om de afaceri din Alba Iulia, de 34 de ani. Barbatul care si-a pierdut viata traversa pe trecerea de pietoni de pe strada Closca, din dreptul statiei de autobuz.

Momentul in care batranul aflat pe trecerea de pietoni este lovit de autoturismul Mercedes "Din primele cercetari, accidentul s-a comis din cauza nerespectarii prioritatii pietonului pe trecerea de pietoni, in care s-a angajat o persoana in varsta de 76 de ani. Soferul nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat in traversare pe trecerea de pietoni, acrosandu-l. Fata de soferul autoturismului, cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa. Prima platforma online de evaluare a spitalelor si a serviciilor medicale din Romania, lansata la Alba Iulia Casa primului primar roman din Alba Iulia, Camil Velican, cumparata de primarie si transformata in muzeu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro