VIDEO Smiley si Feli au lansat o piesa in duet: "Este una dintre preferatele mele"

VIDEO Smiley si Feli au lansat o piesa in duet:

Artistul a fost sarbatorit o zi intreaga cu un serial de momente dedicate pieselor de pe album, pregatite atent de echipa HaHaHa Production, si cu o petrecere surpriza.

acum 32 luni (18 Jan 2018)

Smiley si-a lansat noul album, "Confesiune", si marcheaza astfel un deceniu de cariera solo. Recent, Smiley (34 de ani) si Feli (32 de ani) au lansat o versiune in duet a piesei "Vals", de pe acelasi album.

" este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred ca o pune si mai mult in valoare si ii aduce un plus de sensibilitate", crede Smiley. "Am iubit piesa asta de cand am auzit-o si mi-am dorit foare tare sa ii fac si eu o varianta cantata . Eu recunosc ca am ascultat-o de multe ori inainte de lansare si sunt foarte curioasa de cum va fi primita.

Albumul "Confesiune", lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese: "De unde vii la ora asta?", "Flori de plastic", "Indragostit", "Domnu' Smiley", "RARA"(feat. Juno), "O alta Ea", "Insomnii", "Sa-mi fie vara", "Ce ma fac cu tine de azi?", "Pierdut printre femei", "Vals", "O poveste" si "Confesiune". Artistul a fost sarbatorit o zi intreaga cu un serial de momente dedicate pieselor de pe album, pregatite atent de echipa HaHaHa Production, si cu o petrecere surpriza. "Am trait toate emotiile posibile, cu plansete, cu bucurie, cu melancolie, cu rasete, cu surprindere, cu dans, cu de toate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro