VIDEO Smiley si Chirila, probleme cu elevii de la Vocea Romaniei: "Vrei sa-ti bati joc de sansa pe care o ai? Bate-ti joc!"

VIDEO Smiley si Chirila, probleme cu elevii de la Vocea Romaniei:

"A avut emotie, o doza suplimentara de emotie fata de ceilalti doi, si a avut si un cantec mai greu, in care in prima parte a trebuit sa cante ca la 17 ani si in a doua ca o femeie matura si a reusit sa faca chestia asta. La randul lui, concurentul s-a declarat vinovat, dar a subliniat ca a fost o lectie care l-a ambitionat: "Foarte suparat am fost si eu, pentru mine am fost o dezamagire si ma bucur ca s-a intamplat asa pentru ca o sa fiu si mai serios, o sa muncesc si mai mult pentru a deveni ceea ce mi-am propus."

acum 72 luni (27 Nov 2016)

In ultima runda de knockout, atat Tudor Chirila, cat si Smiley au avut cateva probleme cu elevii lor. Si daca unul a fost mai ingaduitor si a recunoscut ca si el era la fel in adolescenta, celalalt s-a enervat foarte tare si si-a mustruluit concurentul. Ambii artisti insa au decis ca cei care le-au dat batai de cap au fost si cei mai buni pe scena, "elevii-problema" ajungand in galele live de la Vocea Romaniei. Mica neintelegere a pornit de la nemultumirea lui Chirila fata de unele aspecte ale intepretarii tinerei: "Vibrezi foarte , nu ai scapat de chestia asta de opera. Piesa poate fi cantata absolut fabulos sau poate fi cantata foarte corect si sper ca de data asta sa fie exceptional. "Nu e vorba de asta, dar chiar m-am chinuit si nu inteleg ce zici tu, pentru ca mie nu mi se pare ca urlu, pur si simplu asa iese sunetul", a adaugat la randul ei tanara.

"Nu stau aici sa fac un proces de intentie sau sa ma cert cu tine, eu iti spun ca trebuie sa lupti ca sunetul sa fie mai acoperit, mai ingropat", a incheiat Chirila. In culise, artistul a recunoscut ca nu s-a enervat pentru ca el era si mai problematic in adolescenta: "O sa sufere, cu orgoliul toti suferim, nu ma deranjeaza ca-mi raspunde, dar am vrut sa o fac sa inteleaga ca eu sunt prietenul ei, nu dusmanul ei.

Concurenta, pe de alta parte, a declarat ca are impresia ca Tudor este foarte dur cu ea in special: "Mi se pare ca e foarte personal la adresa mea, adica daca ma cearta, ma cearta cel mai rau; Dragos Anghel pe vocearomaniei.protv.ro

Totusi, in final s-a dovedit ca Tudor Chirila si-a dorit sa o motiveze pe Teodora sa-si foloseasca talentul la capacitate maxima, iar metoda lui a dat roade, concurenta convingandu-l cu interepretarea sa ca a fost mai buna decat ceilalti doi colegi ai ei si merita sa continue lupta pentru trofeul Vocea Romaniei.

"A avut emotie, o doza suplimentara de emotie fata de ceilalti doi, si a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro