VIDEO Smiley a lansat ultima piesa de pe viitorul album: "Tot ceea ce fac este pentru si din iubire"

VIDEO Smiley a lansat ultima piesa de pe viitorul album:

Aceasta a fost urmata de single-ul "De unde vii la ora asta?", care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 50 de milioane pana in prezent.

acum 39 luni (10 Dec 2017)

" este despre dragoste, dragostea fata de tot ce ne inconjoara si despre cum acest sentiment te poate salva. "Imaginile ilustreaza o morala cu care fiecare s-a intalnit macar o data in viata: de multe ori venim in intampinarea cuiva ca un erou, urmand sa ne dam seama ca, de fapt, noi suntem cei salvati. Ca in orice poveste manata de destin, Smiley apare la final facand un act de curaj pentru iubire", spune Ionut Trandafir, regizorul videoclipului.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest "Flori de plastic", al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul "De unde vii la ora asta?", care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 50 de milioane pana in prezent. "Domnu' Smiley", o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, "Sa-mi fie vara", "Rara", "O alta ea", "Ce ma fac cu tine de azi", featuring cu Guess Who, "Pierdut printre femei" si "Vals" au completat lista de piese. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro