VIDEO Smiley a lansat o noua confesiune muzicala, alaturi de Guess Who: "Este o piesa scrisa cu lacrimi"

VIDEO Smiley a lansat o noua confesiune muzicala, alaturi de Guess Who:

Smiley lanseaza impreuna cu Guess Who piesa "Ce ma fac cu tine de azi?", cea de-a saptea piesa din maratonul de zece confesiuni muzicale, din cadrul proiectului aniversar #Smiley10. Aceasta a fost urmata de single-ul "De unde vii la ora asta?", care a facut performanta de a strange un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si aproape 45 de milioane pana in prezent.

acum 66 luni (11 Sep 2017)

Smiley lanseaza impreuna cu Guess Who piesa "Ce ma fac cu tine de azi?", cea de-a saptea piesa din maratonul de zece confesiuni muzicale, din cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

Videoclipul piesei, filmat la marginea Bucurestiului, transpune o poveste inedita, in tonuri de alb si negru, si este regizat de Ionut Trandafir. Imi imaginez cat de frumos ar fi sa reusim sa reglam cu oamenii de langa noi tot ce nu am apucat sa spunem sau sa facem. Calitatea vietii noastre este data de calitatea relatiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru", explica Smiley cu privire la mesajul piesei.

Artistul si-a dorit sa colaboreze cu Guess Who de mai bine de cinci ani, iar acum a gasit piesa potrivita pentru acest scop, dupa cum marturiseste."Ma bucur ca s-a intamplat in sfarsit sa colaboram, avand in vedere ca noi planuiam de ceva vreme sa facem o piesa impreuna.

"Este o piesa scrisa cu lacrimi"

Smiley a sarbatorit lansarea piesei "Ce ma fac cu tine de azi?" Trebuia sa fie cu noi si Guess Who, dar pentru ca ieri s-a intors de la Roma ne-am gandit cum rezolvam: ii trimitem niste aluat sa si le prepare el cum ii place. A fost foarte amuzant, pana la urma ne-au si iesit, timp in care piesa strangea din ce in ce mai multe vizualizari, asa ca iata-ne acum la peste un milion in 24 de ore.

In plus, artistul marturiseste ca mai are un motiv de fericire: "Sunt foarte mandru ca pe primele locuri de pe YouTube se afla in acest moment piesele HaHaHa Production", adauga Smiley.

Piesa lui Smiley nu este singura lansata de casa de productii a acestuia care bate recorduri pe YouTube in materie de vizualizari. Artistul "se bate" pentru primul loc in trending cu piesa lansata de Feli, "Acasa", ale carei versuri ii apartin cantaretei, si care a strans aproximativ un milon si jumatate de vizualizari.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 ma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro