VIDEO: SmartEyeGlass, ochelari inteligenti pentru realitate augmentata

SmmartEyeGlass este un gadget pentru realitate augmentata creat de Sony. In interiorul ochelarilor mai exista un accelometru, un giroscop, un compas electronicc si o camera de 3MP.

acum 67 luni (18 Feb 2015)

SmmartEyeGlass este un gadget pentru realitate augmentata creat de Sony. Practic, dincolo de lentile, prin conexiuni de tip BlueTooth si WiFI cu smartphone-ul posesorului, pe retina apar proiectate adrese, conversatii, mesaje. Gadget-ul poate fi folosit pentru a primi rezultate din sport in timp real, sa vezi instructiuni cand mergi cu bicicleta printr-un oras nou sau sa primesti indicatii. Un controller cablat este prins de ochelari, iar acestia se sincronizeaza cu orice smartphone care opereaza pe Android.

In interiorul ochelarilor mai exista un accelometru, un giroscop, un compas electronicc si o camera de 3MP. Controlul si microfonul folosit pentru a interactiona cu device-ul sunt pe controllerul in forma de castanieta. SmartEyeGlass are viata estimata a bateriei de 150 de minute pentru o folosire continua. Device-ul Sony are o rezolutie de 419 x 138 monocrom si ofera text doar in culoarea verde. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro