VIDEO "Sieranevada", pelicula lui Cristi Puiu, proiectata pe toate continentele

VIDEO

Actiunea din "Sieranevada" are loc la trei zile de la atentatul din redactia hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo si la patruzeci de zile de la moartea tatalui sau, cand Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmeaza sa isi petreaca ziua de sambata insotit de tanara lui sotie, in sanul familiei, reunite cu ocazia comemorarii celui disparut.

acum 92 luni (28 Jun 2016)

"Sieranevada" va avea prima proiectie deseara de la ora 19, la Multiplex Cinema October din capitala Rusiei.

Urmatoarea oprire pentru filmul care a cucerit critica si publicul de la Cannes va fi in Israel. Pelicula a fost inclusa in competitia internationala din cadrul Jerusalem Film Festival (7-17 Iulie 2016) si va avea premiera pe 8 Iulie de la ora 21:45.

Tot la sfarsitul lunii iulie, filmul va putea fi vazut in Australia in cadrul Melbourne International Film Festival, eveniment care se va desfasura in perioada 28 Iulie- 14 August 2016.

"Sieranevada", care ii are in distributie pe actorii Mimi Branescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Catalina Moga, Ilona Brezoianu, va rula pe marile ecrane din Romania din 9 septembrie.

Actiunea din "Sieranevada" are loc la trei zile de la atentatul din redactia hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo si la patruzeci de zile de la moartea tatalui sau, cand Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmeaza sa isi petreaca ziua de sambata insotit de tanara lui sotie, in sanul familiei, reunite cu ocazia comemorarii celui disparut. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro