VIDEO Sfaturi utile pentru prima excursie in Thailanda. "Nu este bine sa intri in boscheti noaptea"

VIDEO Sfaturi utile pentru prima excursie in Thailanda.

Inainte de a pleca in Thailanda, turistii trebuie sa stie ca au nevoie de vize turistice. Pentru cei care doresc sa stea mai mult de doua saptamani, Tiberiu Molnar le recomanda sa se adreseze Ambasadei Thailandei din Bucuresti. "Pretul unui bilet de avion este intre 600 si 1.200 de euro, depinde si de sezon.

acum 38 luni (2 Jul 2016)

Tiberiu Molnar a primit numeroase intrebari din partea romanilor care doresc sa ajunga in Thailanda. Inainte de a pleca in Thailanda, turistii trebuie sa stie ca au nevoie de vize turistice. Costa 100 de lei (1.000 de baht). Daca se lungeste sederea, se plateste o amenda in valoare de 50 de lei pentru fiecare zi in plus.

Pentru cei care doresc sa stea mai mult de doua saptamani, Tiberiu Molnar le recomanda sa se adreseze Ambasadei Thailandei din Bucuresti. Viza costa 30 de euro, iar cu ea se poate sta maxim trei luni. Este bine sa aveti si o asigurare medicala. "Pretul unui bilet de avion este intre 600 si 1.200 de euro, depinde si de sezon. Recomand sa nu se cumpere bilet all-inclusive. E atat de frumos in Thailanda, incat nu are rost sa stai intr-un resort. De obicei, hotelurile mici sunt foarte dragute, personalul este foarte prietenos. Pot sa inchirieze si o casa. O casa cu 2-3 camere, costa pentru doua saptamani, cam 200 de dolari", a spus Tibi Molnar. "Carnea de baza este peste si pui. Cu cat este mai bodega locul, cu atat e mai buna si mai proaspata mancarea. Legat de cumparaturi, daca stati intr-o casa inchiriata, aveti posibilitatea sa faceti cumparaturi din numeroasele mini-marketuri deschise. Nu trebuie sa luati nimic din Romania, aici gasiti absolut orice. Legat de transport, nu ai voie sa conduci sub nicio forma. "Poti sa umbi peste tot, nu se fura portofele, nu iti fura bagajele. E bine totusi sa nu umblati cu foarte multi bani dupa voi. Sa va feriti sa lasati geamurile deschise. Exista un paianjen destul de ortavitor, care poate intra in casa. E bine sa nu atingeti broaste. Sunt cateva specii de serpi, cum e cobra regala. Nu e bine sa intri intre boscheti noaptea. Am vazut de doua ori cobra la mine in curte. Maimutele salbatice te pot musca si trebuie sa mergi apoi la spital.

Citeste si:

Lectie simpla pentru soferi: cum stim pe ce parte se afla busonul rezervorului inainte de a alimenta, in cazul in care conduc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro