VIDEO Sex mai bun in vacanta? De ce sunt dezamagite 60% din cuplurile care viseaza la nopti fierbinti

VIDEO Sex mai bun in vacanta? De ce sunt dezamagite 60% din cuplurile care viseaza la nopti fierbinti

Social media se bucura de un interes tot mai crescut crescut, afectand timpul rezervat altor activitati importante: 65% dintre participanti au declarat ca posteaza pana la de trei ori pe zi in timpul concediului, iar 42% dintre acestia au admis ca impartasesc momente special din vacanta prietenilor virtuali mai degraba decat partenerilor. Potrivit medicului, in loc sa asocieze camera de hotel cu un cadru romantic, propice relatiilor, multe cupluri percep camera de hotel ca fiind un cadru care indeamna la cosumul de tehnologie, datorita accesului la retele de Internet WiFi. Concluzia specialistului este ca "participantii la studiu cred cu tarie ca vacanta ar trebui sa fie mai degraba despre deconectare - de la munca, de la problemele domestice si de la social media.

acum 56 luni (23 May 2016)

Brandul de prezervative si produse destinate imbunatatirii vietii sexuale Durex a demarat o campanile estivala care a presupus realizarea unei cercetari referitoare la asteptarile pe care le au cuplurile care pleaca in concediu in privinta vietii sexuale.

Studiul realizat pe 2.000 de cupluri a scos la iveala ca peste desi peste jumatate din respondenti (52%) pleaca in concediu cu asteptari mari in ceea priveste relatiile sexuale, 60% din acestia recunosc ca realitatea nu se ridica la nivelul asteptarilor lor.

Problema s-a dovedit si de aceasta data abuzul de tehnologie, care provoaca neintelegeri in cuplu inclusiv in timpul concediilor, din moment ce unul dintre parteneri sau amandoi sunt distrasi de telefoanele mobile de la activitatile intime. Mai exact, 4 din 10 persoane au declarat ca sunt mai putin deschise spre initierea contactelor sexuale daca partenerul este concentrat asupra telefonului, in pat, iar 41% dintre persoane au admis ca si-au petrecut noptile de concediu impreuna cu partenerul, in pat, dar fiecare concentrandu-se mai degraba pe telefon decat pe intimitate. Mai mult de un sfert dintre participantii la studiu au recunoscut ca tehnologia in exces in timpul vacantei poate conduce la discutii si neintelegeri. Peste jumatate (59%) au recunoscut ca ei sau partenerii lor petrec prea mult timp butonand telefonul, iar putin peste jumatate au declarat ca relatia lor sufera de pe urma acestui obicei - 72 de participanti au recunoscut ca folosesc telefonul mobil chiar si in timpul actului sexual. Cifrele cresc insa in cazul persoanelor sub 35 de ani (cei care au crescut cu tehnologia) - o treime dintre acestea au recunoscut ca tehnologia le afecteaza viata sexuala in timpul concediului. In plus, 15% dintre respondenti au admis ca au parte de mai putine acte sexuale in timpul vacantei decat obisnuiau, fiind distrasi de tehnologie.

Social media se bucura de un interes tot mai cres... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro