VIDEO Serbia: Un elicopter care transporta un bebelus la spital s-a prabusit provocand moartea a sapte persoane

VIDEO Serbia: Un elicopter care transporta un bebelus la spital s-a prabusit provocand moartea a sapte persoane

Bebelulusul de cinci zile , aflat in stare critica din cauza unor probleme respiratorii, fusese luat de acasa, din orasul Novi Pazar, regiunea Raska din sud-vestul Serbiei, de o ambulanta, care trebuia sa il duca la un spital din Belgrad, insa nu a mai putut continua drumul din cauza unei alunecari de teren.

acum 71 luni (14 Mar 2015)

"Din pacate, nu exista niciun supravietuitor", a transmis intr-un comunicat Ministerul sarb al apararii, citat de AFP. Bebelulusul de cinci zile , aflat in stare critica din cauza unor probleme respiratorii, fusese luat de acasa, din orasul Novi Pazar, regiunea Raska din sud-vestul Serbiei, de o ambulanta, care trebuia sa il duca la un spital din Belgrad, insa nu a mai putut continua drumul din cauza unei alunecari de teren.

Elicopterul armatei sarbe a preluat copilul pentru a-l duce la spitalul din Belgrad, potrivit canalului sarb de televiziune B92 Elicopterul s-a prabusit vineri seara in jurul orei 10.30 p.m., ora locala, (21.30 GMT), pe fondul vizibilitatii reduse din cauza cetii dense. Aparatul era un elicopter militar de transport de provenienta ruseasca, tip Mi-17, si s-a prabusit in zona extinsa a aeroportului international din Belgrad, a anuntat ministerul sarb al apararii. Mai multe zboruri comerciale care au incercat sa aterizeze pe aeroport au fost redirectionate catre alte aeroporturi, din cauza vizibilitatii reduse. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro