VIDEO Sentinta finala in dosarul hoatelor care au furat din buzunare "da smechere". De ce a fost un caz atipic

VIDEO Sentinta finala in dosarul hoatelor care au furat din buzunare

Adriana Covaci si Ramona Iuliana Schneider, doua hoate recidiviste, Dorel Caldaras, complicele lor, au fost trimisi in judecata la sfarsitul anului 2016 intr-un dosar de furt calificat, in care femeile au fost acuzate ca, ajutate de complicele lor i-au furat unui timisorean 2.093 de lei, bani proaspat scosi din banca.

acum 64 luni (19 May 2017)

Adriana Covaci si Ramona Iuliana Schneider, doua hoate recidiviste, Dorel Caldaras, complicele lor, au fost trimisi in judecata la sfarsitul anului 2016 intr-un dosar de furt calificat, in care femeile au fost acuzate ca, ajutate de complicele lor i-au furat unui timisorean 2.093 de lei, bani proaspat scosi din banca. Hoatele au fost prinse cu ajutoul unui cetatean si a politistilor locali care se aflau in apropiere, iar pentru a scapa de bani cele doua femei au aruncat banii in curtea Liceului Sarbesc.

Cu ajutorul martorilor si protejarea identitatii persoanei vatamate, masura dispusa foarte rar in astfel de cazuri, politistii si procurorii au reusit sa adune probe impotriva hoatelor de buzunare. La ultimul termen din procesul pe fond, la iesirea din sala de judecata, cele doua femei au declarat ca au furat "da smechere". Judecatoria Timisoara le-a condamnat pe cele doua hoate la un an si sase luni de inchisoare cu executare, iar pe complicele lor la un an si noua luni. Un merit in rezolvarea acestui caz l-a avut "vanatorul de hoti", Cristian Brancovan, care a declansat pe cont propriu o campanie impotriva hotilor de buzunare din Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro