VIDEO Seful OPC Constanta, imbrancit in timp ce controla un autobuz supraaglomerat. "Soferul a incercat sa ma calce"

VIDEO Seful OPC Constanta, imbrancit in timp ce controla un autobuz supraaglomerat.

Au fost retrase de la comercializare 344 de kilograme de produse din carne in valoare de 23.000 de lei. "I-am solicitat soferului sa imi prezinte documentele de transportator, dintre care inspectia tehnica, numarul de calatori autorizat, mai ales pentru ca la momentul controlului se aflau 16 persoane in plus fata de numarul de locuri autorizat.

acum 34 luni (23 Aug 2017)

Controalele Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta au continuat si marti, 22 august, in statiunea Eforie Nord. Pe langa unitati de alimentatie publica, inspectorii au verificat si mijloacele de transport in comun.

Actiunea desfasurata in Statiunea Eforie Nord a vizat mai multe unitati de alimentatie publica, dar si verificarea unor mijloace de transport in comun. Una dintre unitatile depistate ca incalca normele de igiena si siguranta alimentara este Autoservirea Berlin.

Aici, inspectorii CJPC au gasit alimente depozitate in conditii insalubre, mizerie, pereti si vase pentru depozitarea alimentelor murdare, personal echipat necorespunzator pentru activitatea pe care o desfasoara. Au descoperit si spatii de depozitare a marfurilor nedeclarate in acte.

De asemenea, cateva camere de cazare ale aceluiasi comerciant au fost inchise temporar deoarece erau neconforme cu destinatia data.

Pentru neregulile constatate, unitatea a fost amendata cu 10.000 de lei pentru conditii precare de depozitare a alimentelor si 30.000 de lei pentru impiedicarea controlului in anumite spatii nedeclarate. Au fost retrase de la comercializare 344 de kilograme de produse din carne in valoare de 23.000 de lei. Pentru restaurant s-a luat decizia opririi activitatii de alimentatie publica.

Comisarii CJPC au verificat si un mijloc de transport in comun care in momentul controlului avea mai multi calatori decat capacitatea legala.

"I-am solicitat soferului sa imi prezinte documentele de transportator, dintre care inspectia tehnica, numarul de calatori autorizat, mai ales pentru ca la momentul controlului se aflau 16 persoane in plus fata de numarul de locuri autorizat. Am sunat la 112 pentru a cere ajutorul Politiei Rutiere, iar impreuna cu acestia am procedat la legitimarea soferului care, dupa cum se vede din imagini, a incercat sa ma calce cu autobuzul", a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro