VIDEO Secretul frumusetii, descoperit la coada vacii (la propriu!)

VIDEO Secretul frumusetii, descoperit la coada vacii (la propriu!)

Printre produsele VHP se regasesc si sapunurile cu urina de vaca, aloe vera si ulei de migdale, gelurile de dus cu cenusa din balega de vaca si cremele hidratante care contin ceara de albine si balega distilata.

acum 102 luni (17 Dec 2014)

Venkatesh Abdeo, liderul organizatiei, a declarat ca folosirea urinei de vaca in medicamente si in produse de infrumusetare va ajuta fermierii saraci sa nu-si mai vanda vacile. Printre produsele VHP se regasesc si sapunurile cu urina de vaca, aloe vera si ulei de migdale, gelurile de dus cu cenusa din balega de vaca si cremele hidratante care contin ceara de albine si balega distilata. De asemenea, acesta considera ca oamenii nu trebuie sa se ingrijoreze din cauza mirosului, care a fost eliminat in procesul de productie. Balega si urina de vaca vor revolutiona industria produselor de ingrijire pentru piele, cred membrii VHP, care intentioneaza sa "scoata in fata" aceste ingrediente folosite in antichitate.

Citeste si:

VIDEO Secretul tineretii fara batranete, dezvaluit de o bunicuta de 67 de ani: "Ai nevoie de un masaj facial cu sperma o data la zece zile" Cel mai bizar instrument de fitness. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro