VIDEO. Sebastian Ghita sustine intr-o noua inregistrare TV ca Ponta a fost santajat ca s-o numeasca pe Kovesi la DNA

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, căutat fără succes de Poliția Romană sub acuzația de șantaj, a apărut din nou la televizor, joi seară, unde a susținut că Victor Ponta ar fi fost obligat prin șantaj s-o numească pe Laura Kovesi, in anul 2014, in fruntea DNA. Citește și: Poliția Romană l-a pus primul pe Sebastian Ghiță pe lista de urmăriți Sebastian Ghiță a fost pus, joi, de Poliția Romană pe primul loc pe lista persoanelor urmărite.

acum 46 luni (5 Jan 2017)

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, căutat fără succes de Poliția Romană sub acuzația de șantaj, a apărut din nou la televizor, joi seară, unde a susținut că Victor Ponta ar fi fost obligat prin șantaj s-o numească pe Laura Kovesi, in anul 2014, in fruntea DNA.

"Ce nu s-a spus public pană acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, in faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată in America, pentru a se intalni cu Biden sau cu Obama va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut in apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta il va distruge", a susținut Sebastian Ghiță in inregistrarea difuzată joi seară la Romania TV.

Citește și: Sebastian Ghiță a apărut din nou la televizor și susține că Traian Băsescu ar cunoaște nedreptăți din Justiție: Să vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii

"Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultați-l, vă rog, pe fostul președinte Traian Băsescu ce povestește despre intamplările din biroul său pe care le-a inregistrat, intamplări desfășurate in prezența lui Florian Coldea, a Codruței Kovesi, a Cameliei Bogdan.

"V-am menţionat de la bun inceput despre intalnirile cu Laura Codruţa Kovesi la vilele SRI - K2, K4 şi T14, la care au mai participat in anumite momente domnul Florian Coldea şi şefii staţiei CIA din Bucureşti. Amandoi credeam intr-o Romanie mai bună şi ne propuneam să facem oricat de mult putem ca Romania să crească, să se dezvolte şi să ne găsim şi noi un loc in ţara noastră.

Citește și: Poliția Romană l-a pus primul pe Sebastian Ghiță pe lista de urmăriți

Sebastian Ghiță a fost pus, joi, de Poliția Romană pe primul loc pe lista persoanelor urmărite.

Fostul deputa... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro