VIDEO Scrisoare emotionanta a unui baietel de 6 ani care ii cere lui Obama sa-i aduca acasa un copil ranit in Siria

VIDEO Scrisoare emotionanta a unui baietel de 6 ani care ii cere lui Obama sa-i aduca acasa un copil ranit in Siria

Alex, din New York, a scris scrisoare catre Obama dupa ce a vazut imaginile cu Omran Daqneesh, ranit si plin de praf din cauza unui atac asupra orasului Alep din Siria. Imaginati-va cata suferinta am putea alina si cate vieti am putea salva si cum ar arata lumea noastra daca, vazand un copil care sufera, oriunde in lume, am spune: "ii vom oferi o familie si el va fi fratele nostru"!", a spus presedintele Barack Obama la summitul ONU de la New York.

acum 78 luni (24 Sep 2016)

Alex, din New York, a scris scrisoare catre Obama dupa ce a vazut imaginile cu Omran Daqneesh, ranit si plin de praf din cauza unui atac asupra orasului Alep din Siria. "Draga presedinte Obama, va mai amintiti baiatul luat de o ambulanta in Siria?

Vorbele baiatului l-au impresionat atat de tare pe Barack Obama incat i-a citit scrisoarea la summitul pentru refugiati de la ONU. Umanitatea de care poate da dovada un copil, care nu a invatat sa fie cinic sau suspicios sau temator fata de alti oameni, din cauza locului din care vin sau a modului in care arata sau se roaga. Si doar intelege notiunea de a se comporta cu semenii lui cu compasiune, cu blandete. Cu totii putem invata de la Alex. Imaginati-va cata suferinta am putea alina si cate vieti am putea salva si cum ar arata lumea noastra daca, vazand un copil care sufera, oriunde in lume, am spune: "ii vom oferi o familie si el va fi fratele nostru"!", a spus presedintele Barack Obama la summitul ONU de la New York. Omran a devenit simbolul razboiului din Siria, dupa ce o imagine cu el, ranit in urma unui bombardament asupra orasului Alep, a facut inconjurul lumii.

Purtat pe brate de un barbat, baiatul a fost asezat intr-o ambulanta. Dezorientat si acoperit de sange si praf, baietelul a asteptat sosirea unui medic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro