VIDEO Scenele unui furt din magazin fac furori pe Facebook. Apelul disperat al patronului "calcat" de o infractoare

VIDEO Scenele unui furt din magazin fac furori pe Facebook. Apelul disperat al patronului

"Urmare a difuzarii in spatiul public a imaginilor surprinse de camera de supraveghere a unui magazin din Deva, in care se puteau observa suspecta unei infractiuni de furt, politistii Biroului de Investigatii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu, s-au deplasat la fata locului si au efectuat cercetari, in urma carora a fost identificata o tanara in varsta de 20 de ani, din Deva, care va fi cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

acum 49 luni (1 Jun 2016)

Un patron din Deva a cerut ajutorul localnicilor pentru a identifica o tanara care a furat o pereche de cizme din magazinul sau. Dupa ce s=a asigurat ca nu este vazuta de cei din magazin, ia de pe un raft o pereche de cizme, pe care o indeasa in geanta, in timp ce paraseste in graba incinta.

Proprietarul magazinului din cartierul Grigorescu nu a depus plangere penala, insa Politia din Deva s-a autosesizat dupa vizionarea imaginilor si a reusit identificarea tinerei, de 20 de ani, din Deva, autoare a furtului, a precizat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Insectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

"Urmare a difuzarii in spatiul public a imaginilor surprinse de camera de supraveghere a unui magazin din Deva, in care se puteau observa suspecta unei infractiuni de furt, politistii Biroului de Investigatii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu, s-au deplasat la fata locului si au efectuat cercetari, in urma carora a fost identificata o tanara in varsta de 20 de ani, din Deva, care va fi cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt. Prejudiciul, in valoare de 420 lei (o pereche de cizme) a fost recuperat", a informat IPJ Hunedoara. O tanara filmata la furat intr-un magazin

A fost recuperata perechea de cizme, in valoare de peste 400 de lei, de la o alta tanara, care o achizitionase de la hoata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro