VIDEO Scene rupte din "Las Fierbinti" in Prahova. Primar catre o angajata: "Poate-ti trag eu tie vreuna in pasarica"

VIDEO Scene rupte din

Elena Voinea a ramas internata peste noapte la sectia de cardiologie din cadrul unitatii medicale pentru analize complexe.Scene rupte din "Las Fierbinti" intr-o primarie din Prahova Familia face plangere la ITM Prahova Rudele femeii sustin ca Elena Voinea nu se afla la primul conflict de acest gen cu primarul Marian Apostol, iar ca situatia tensionata exista de cateva saptamani, de cand babatul a fost ales in functia de edil al comunei in urma unor alegeri partiale. Acesta a explicat ca a decis sa o schimbe din functia de ofiter de stare civila pe Eleva Voinea si sa o mute intr-un alt post, in urma unui control pe care l-a avut de la Consiliul Judetean "pe stare civila".

acum 37 luni (17 Aug 2017)

Toata scena s-a petrecut miercuri, 16 august, la prima ora de program, chiar in sediul Primariei comunei Dumbrava. Primarul Marian Apostol (PNL), ales in functie in vara acestui an, dupa ce fostul edil a decedat, a anuntat-o pe una dintre angajatele institutiei ca intentioneaza sa o mute din postul de ofiter de stare civila la un alt compartiment din cadrul Serviciului de Cadastru si Intabulare.

Deranjata de situatie si de atitudinea agresiva a primarului, Elena Voinea a refuzat propunerea de a-si schimba serviciul, iar de aici pana la amenintari si injuraturi n-a mai durat mult.

"Auziti, poate vreti sa luati un tractor din ala in freza"

In inregistrare se adue cum angajata ii reproseaza sefului sau ca foloseste un limbaj necuviincios si ii cere acestuia sa-si revizuiasca atitidinea. Ti-am spus obiectivul meu in ceea ce te priveste"

Angajata primariei: "Auziti, poate vreti sa luati un tractor din ala in freza"

Primarul: "Poate-ti trag eu tie vreuna in pasarica"

La putin timp dupa aceasta scena, Elenei Voinea i se face rau, iar anagajatii din Primarie solicita ajutorul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Prahova. Femeia este consultata la locul de munca, dar medicii decid ca este nevoie de un consult medical mai amanuntit si o transporta la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Elena Voinea a ramas internata peste noapte la sectia de cardiologie din cadrul unitatii medicale pentru analize complexe.Scene rupte din "Las Fierbinti" intr-o primarie din Prahova

Familia face plangere la ITM Prahova

Rudele femeii sustin ca Elena Voinea nu se afla la primul conflict de acest gen cu primarul Marian Apostol, iar ca situatia tensionata exista de cateva saptamani, de cand babatul a fost ales in functia de edil al comunei in urma unor alegeri partiale. Fratele victimei a declarat ca prima... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro