VIDEO Scene halucinante filmate pe strazile Galatiului: "Am crezut ca ne-au atacat rusii si ca au dat cu fumigene"

VIDEO Scene halucinante filmate pe strazile Galatiului:

Un sofer din Galati a reusit sa starneasca o multime de controverse dupa ce a fost filmat, la sfarsitul anului 2017, mergand pe strazile orasului la volanul unei masini care scoatea un nor imens de fum. Au existat si comentatori care au afirmat chiar ca desfiintarea temporara a taxei de poluare, pentru a fi aduse zeci de mii de rable in tara, ar trebui anchetata de DNA, pentru a fi verificat cui apartin firmele care au profitat de situatie.

acum 76 luni (5 Jan 2018)

Un sofer din Galati a reusit sa starneasca o multime de controverse dupa ce a fost filmat, la sfarsitul anului 2017, mergand pe strazile orasului la volanul unei masini care scoatea un nor imens de fum.

Din imaginile alaturate filmate de un cameraman amator se poate vedea cum masina reuseste sa invaluie strazile pe care trece cu un fum dens, care seamana cu o ceata si care pur si simplu reduce la zero vizibilitatea pe zeci de metri.

In ciuda faptului ca a fost atentionat, apostrofat si claxonat de ceilalti participanti la trafic, el si-a continuat linistit drumul cu "fabrica" lui de fum pe patru roti, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Este o urmare a faptului ca guvernantii nostri au desfiintat taxa de prima inmatriculare si au permis sa se umple Romania de sicrie pe patru roti, de rable care daca nu te omoara prin accidente, te omoara cu otrava pe care le arunca in aer", a scris unul dintre comentatori.

La postare au aparut si reactii virulente pe adresa noii taxe de poluare introduse de Guvern de la 1 ianuarie 2018. "In loc sa opreasca rablele sa intre in tara, au pus taxa de poluare pe masini nou-noute, care nu polueaza aproape deloc.

Alti comentatori au luat situatia in bascalie, facand haz de necaz: "Am crezut ca ne-au atacat rusii si ca au dat cu grenade fumigene", a comentat un galatean care semneaza Claudiu.

Au existat si comentatori care au afirmat chiar ca desfiintarea temporara a taxei de poluare, pentru a fi aduse zeci de mii de rable in tara, ar trebui anchetata de DNA, pentru a fi verificat cui apartin firmele care au profitat de situatie.

In acelasi timp, oamenii care au vizionat filmarea realmente halucinanta au atras atentia asupra faptului ca oamenii legii ar trebui sa fie mai duri cu astfel de situatii. Sa se vada cui a dat spaga individul de a trecut de ITP. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro