VIDEO Scene din filme celebre la care regizorii au renuntat

In filmul "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" scena in care Harry isi ia la revedere de la Dudley Dursley nu a intrat la montajul final. "The Notebook/ Jurnalul" este unul dintre cele mai romantice filme de la Hollywood, dar regizorul Nick Cassavetes a decis ca scena in care Allie Hamilton (Rachel McAdams) si Noah Calhoun (Ryan Gosling) pescuiesc si flirteaza sa nu fie inclusa.

acum 49 luni (15 Mar 2016)

In filmul "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" scena in care Harry isi ia la revedere de la Dudley Dursley nu a intrat la montajul final. Una dintre scenele scoase de la montaj, dar care face deliciul fanilor, este cea in care Bella se trezeste dintr-un vis agitat si incepe sa lege o relatie cu Edward.

Imediat dupa ce Titanicul s-a lovit de iceberg, Jack (Leonardo DiCaprio) si Rose (Kate Winslet) au gasit un motiv bun pentru a se distra: au ras in timp ce aruncau cu bucati de gheata unul in celalalt.

In "Jocurile Foamei: Revolta - Partea I", Katniss Everdeen, interpretata de Jennifer Lawrence, este machiata intr-un mod ciudat, dar scena nu "a prins" marile ecrane.

"The Notebook/ Jurnalul" este unul dintre cele mai romantice filme de la Hollywood, dar regizorul Nick Cassavetes a decis ca scena in care Allie Hamilton (Rachel McAdams) si Noah Calhoun (Ryan Gosling) pescuiesc si flirteaza sa nu fie inclusa.

Stiati ca Meryl Streep a avut un cantec in plus in repertoriul din filmul "Into the Woods", denumit "She'll Be Back?", dar a fost scos deoarece producatorii au considerat ca pelicula era mult mai puternica fara el?

In "Teoria Intregului", scena originala in care Jonathan Hellyer Jones este introdus audientei a fost scoasa pe motiv ca nu era suficient de credibila. Tot acelasi regizor a decis ca Sam, interpretat de Thomas Brodie-Sangster, sa nu mai apara in timp ce fuge prin aeroport dupa cea pe care o iubeste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro