VIDEO Scena asasinarii lui Kim Jong-Un din comedia "The Interview", facuta publica

VIDEO Scena asasinarii lui Kim Jong-Un din comedia

In scena mortii sale, elicopterul lui Kim Jong-Un este lovit de o racheta, este cuprins de flacari, iar la finalul capul liderului explodeaza, scrie "The Verge". Detaliile scenei au fost indelung dezbatute de Seth Rogen, regizor si producatori, cei din urma fiind ingrijorati de posibilele urmari ale expunerii unui astfel de moment, arata hackerii care au publicat si schimbul de email-uri intre cei implicati. Taylor si alti oficiali ai Sony au fost de parere ca prima jumatate de ora a filmului, care contine un interviu satiric cu artistul hip hop Eminem, este amuzanta, dar este umbrita apoi de "violenta foarte realista care ar fi fost socanta si pentru un film de groaza".

acum 112 luni (19 Dec 2014)

In scena mortii sale, elicopterul lui Kim Jong-Un este lovit de o racheta, este cuprins de flacari, iar la finalul capul liderului explodeaza, scrie "The Verge". Detaliile scenei au fost indelung dezbatute de Seth Rogen, regizor si producatori, cei din urma fiind ingrijorati de posibilele urmari ale expunerii unui astfel de moment, arata hackerii care au publicat si schimbul de email-uri intre cei implicati. Rogen si echipa cu care a lucrat la efectele speciale au fost fortati sa reduca nivelul de violenta al mortii lui Kim Jong-Un, la cererea lui Kazuo Hirai, directorul executiv al Sony. Pe de alta parte, schimbul de email-uri dintre cei doi a continuat, directorul executiv sugerandu-i actorului, pe un ton nu tocmai diplomatic, sa faca "rahatul care ii iese (n.r.

Paulo Coelho vrea sa difuzeze filmul gratuit

Recent, Sony Entertainment a anulat premiera mondiala a filmului, programata pentru 25 decembrie, dupa ce grupul de hackeri "Guardians of Peace" au amenintat proprietarii de cinematografe si spectatorii americani, amintind de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. "Avand in vedere decizia cinematografelor de a nu proiecta , am hotarat sa nu continuam planul de a lansa filmul pe 25 decembrie. Noi intelegem si respectam decizia partenerilor nostri si, bineinteles, impartasim interesul lor primordial de a asigura siguranta angajatilor si a cinefililor", se arata intr-o declaratie publicata de "Variety".

Avand in vedere desfasurarea evenimentelor, scriitorul brazilian Paulo Coelho a oferit suma de 100.000 de dolari pentru a cumpara drepturile asupra filmului "The Interview", pe care doreste sa il difuzeze gratuit pe blogul sau. Va rog sa ma contactati pe adresa filialei braziliene a Studiourilor Sony", a scris scriitorul Paulo Coelho pe contul sau de Twitter, citat de AFP. Am trait intens cazul Salman Rushdie si scandalul generat de volumul sau , dar acum este inca si mai gr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro