VIDEO Scandalul comediei despre uciderea lui Kim Jong-Un: "Nu am capitulat" in fata hackerilor, sustine seful Sony

VIDEO Scandalul comediei despre uciderea lui Kim Jong-Un:

Sony renunta la premiera mondiala a comediei despre asasinarea lui Kim Jong-Un, dupa amenintarile teroriste venite din partea Phenianului Studiourile Sony Pictures Entertainment au anulat premiera mondiala a filmului "The Interview", comedia despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, dupa ce un grup de hackeri, despre care oficialii americani spun ca lucreaza pentru Phenian, au lansat amenintari, aducand aminte de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Premiera de la New York a comediei despre asasinarea lui Kim Jong-Un, anulata din cauza amenintarilor: "Amintiti-va de 11 septembrie 2001" Premiera de la New York a filmului "The Interview", comedie marca Sony despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost anulata, dupa ce grupul de hackeri "Guardians of Peace" a formulat amenintari la adresa celor care vor participa la eveniment, aducand aminte de atacurile teroriste de la 11 septembrie 2011.

acum 82 luni (20 Dec 2014)

Sony a anulat lansarea filmului "The Interview" - o comedie despre asasinarea fictiva a liderului nord-coreean Kim Jong-un, in urma amenintarilor hackerilor, care au postat documente interne ale companiei, inclusiv e-mailuri, si filme inca nelansate. Potrivit Biroului Federal de Investigatii din SUA, Coreea de Nord este responsabila de atacul informatic care a vizat studiourile Sony, in noiembrie, Administratia Barack Obama anuntand ca analizeaza modalitati de riposta. "FBI are suficiente dovezi pentru a trage concluzia ca Guvernul nord-coreean este responsabil de aceste atacuri cibernetice", informeaza un comunicat oficial. Sunt analizate modalitati de riposta", a comunicat Departamentul de Stat american.

SUA au optiuni limitate pentru a riposta fata de atacul nord-coreean asupra Sony Pictures

Obama a promis vineri sa pedepseasca Phenianul pentru ca a piratat reteaua Sony Pictures, dar economia nord-coreeana aflata in dificultate limiteaza optiunile Washingtonului.

Miercuri, in urma amenintarilor hackerilor, Sony Pictures a anulat lansarea filmului "The Interview", o parodie comica despre un complot fictiv al CIA de a-l ucide pe liderul nord-coreean Kim Jong-un, care era prevazuta pentru Craciun.

Operatiunea, una dintre cele mai importante avand ca victima o companie din Statele Unite, a devastat sistemul informatic al Sony Pictures, a furat si difuzat pe Internet datele confidentiale a 47.000 de angajati si terti ai studioului, inclusiv celebritati, a difuzat e-mailuri stanjenitoare si cinci filme ce nu fusesera inca lansate. "Sunt sigur ca ei analizeaza optiuni pentru replici secrete gandidu-se ca nu se vrea lansarea unui conflict armat in Peninsula Coreeana", a remarcat James Lewis, expert in securitate informatica la centrul de reflectie CSIS. Citeste si: FBI invinuieste oficial Coreea de Nord privind atacul cibernetic asupra Sony Pictures Biroul Federal de Investigatii din SUA (FBI) spune ca nordcoreenii sunt in spatele ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro