VIDEO. Scandal la Primaria Bucuresti. Bataie intre cetateni si politistii locali, dupa ce oamenii nu au fost lasati sa participe la sedinta Consiliului General. Trei politisti au fost raniti. Gabriela Firea: Asa-zisi 20 de cetateni, ONG-uri in relatii de c

Mai multi cetateni si reprezentanti ai societatii civile au vrut sa participe, joi, la sedinta de Consiliu General, imbulzindu-se si fortand intrarea in sediul municipalitatii, dupa ce au asteptat aproximativ o ora in fata Primariei Capitalei, pentru a li se permite accesul. "De la inceputul mandatului si pana acum consilierii USR au facut numai scandal la sedintele de Consiliu General, acum nu le mai este suficient faptul ca ei nu propun nimic pentru Bucuresti, se opun la toate celelalte propuneri ale noastre si fac scandal, acum au adus inca 20 asa-zisi cetateni independenti, de fapt sunt tot ONG-uri afiliate USR si membri USR, unii dintre ei, care au fortat intrarea intr-o institutie publica.

acum 62 luni (8 Jun 2017)

Mai multi cetateni si reprezentanti ai societatii civile au vrut sa participe, joi, la sedinta de Consiliu General, imbulzindu-se si fortand intrarea in sediul municipalitatii, dupa ce au asteptat aproximativ o ora in fata Primariei Capitalei, pentru a li se permite accesul.

"Avem dreptul de a intra in sala de sedinte. Dumneavoastra incalcati legea, au strigat o parte din oamenii tinuti in fata usii inchise", a strigat o femeie din grupul celor care au venit sa participe la sedinta CGMB. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca de fapt cei care au provocat scandalul sunt membri ai unor ONG-uri apropiate de USR. Acestia nu erau inscrisi pe liste si au intrat cu forta in sala de consiliu.

"Dintr-o data s-a auzit un zgomot in spatele salii si am aflat si noi ce se intampla: era vorba despre 20 de asa-zisi cetateni, erau de fapt niste ONG-uri care sunt in relatii de colaborare si prietenie cu reprezentantii USR, care doreau sa intre in sedinta.

Domnii si doamnele care au vrut sa intre in Primarie i-au lovit pe politistii locali, trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereti si de usi, au facut un scandal monstru si au intrat cu forta in primarie si cu forta in sala de consiliu general.

Intrebata in legatura cu acuzatiile unor ONG-uri, potrivit carora locurile destinate publicului la sedintele CGMB sunt ocupate de angajati ai Primariei si politisti locali in civil, astfel incat cetatenii sa nu mai aiba loc, Gabriela Firea a negat.

"Vreau sa va aduc la cunostinta ca in momentul in care grupul de persoane care a patruns in Primarie neautorizat a facut acest lucru mai multe persoane din randul celor care lucreaza la Politia Locala au fost ranite, motiv pentru care la iesire persoanele respective vor fi legitimate, pentru ca in acest moment organele de politie sunt in interiorul primariei si vizioneaza camerele de luat vederi'', a spus Badulescu.

"D... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro