VIDEO. Scandal la Ministerul Mediului. Sefa marilor retele comerciale arunca cu geanta intr-un activist de mediu

Totodata, conducerea AMRCR, in numele membrilor sai, multumeste doamnei Delia Nica pentru sprijinul si eforturile sustinute pe care le-a oferit AMRCR si intregului sector al comertului modern din Romania in decursul timpului, implicarea domniei sale in gestionarea unor provocari sensibile cu care s-a confruntat si continua se se confrunte comertul modern fiind recunoscuta la justa ei valoare.

acum 83 luni (20 Feb 2016)

Delia Nica, director executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, a aruncat cu geanta intr-un activist de mediu. Delia Nica l-a numit pe acesta "dobitoc" si, in final, i-a cerut sa-i dea geanta inapoi - ceea ce omul a si facut. Ulterior, Delia Nica si-a anuntat demisia din functia de director general al Asociatiei.

Vineri, pe site-ul AMRCR a fost postat un comunicat semnat de presedintele Asociatiei, Dan Sucu (Mobexpert), avand urmatorul text:

"Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania - AMRCR - isi exprima regretul fata de incidentul in care doamna Delia Nica a fost implicata si considera ca astfel de situatii nu pot fi acceptabile. Colaborarea dintre AMRCR si doamna Nica a incetat, conducerea asociatiei luand act de demisia domniei sale, ca gest firesc de responsabilitate. Totodata, conducerea AMRCR, in numele membrilor sai, multumeste doamnei Delia Nica pentru sprijinul si eforturile sustinute pe care le-a oferit AMRCR si intregului sector al comertului modern din Romania in decursul timpului, implicarea domniei sale in gestionarea unor provocari sensibile cu care s-a confruntat si continua se se confrunte comertul modern fiind recunoscuta la justa ei valoare. Companiile de retail isi reafirma disponibilitatea pentru dialog si reasigura autoritatile, societatea civila si mass media ca ramane un partener solid si responsabil in toate activitatile si proiectele de interes comun". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro