VIDEO Scandal iscat de o inregistrare care arata elevi de 9 ani in timp ce danseaza lasciv

VIDEO Scandal iscat de o inregistrare care arata elevi de 9 ani in timp ce danseaza lasciv

Filmuletul a fost facut la o scoala din orasul cubanez Camaguey, din estul Havanei, iar de la momentul postarii pe internet a fost urmarit de zeci de mii de persoane stranind comentarii furioase.

acum 83 luni (14 Apr 2016)

Filmuletul a fost facut la o scoala din orasul cubanez Camaguey, din estul Havanei, iar de la momentul postarii pe internet a fost urmarit de zeci de mii de persoane stranind comentarii furioase. Tatal unuia dintre baietii care apare in clip, Jorge Luis Perez, se pare ca a postat inregistrarea pe contul de Facebook, mandru de felul in care se misca fiul lui, in timp ce multi alti parinti s-au aratat uimiti ca astfel de lucruri se intampla sub nasul invatatorilor.

Doua dintre fetitele care apar in filmulet se pare ca incearca sa imite miscarile pe care le-au vazut in videoclipuri muzicale in care apare dansul numit twerking (miscari lascive ale feselor, pe melodii ritmate - n.r.). Primul artist care a folosit termenul intr-o piesa este DJ Jubilee, care spunea, in anul 1993, in piesa "Do The Jubilee All": "Twerk baby, twerk baby, twerk, twerk, twerk".

Filmul orginal a fost scos de pe Facebook, dar alte versiuni au inceput la scurt timp sa circule pe internet, adunand comentarii negative din toata lumea. Multe dintre acestea sunt postate de cubanezi, printre care si al utilizatorului Ricardo Hernandez, care spune: "Unde se afla parintii si directorul scolii si ce valori morale le sunt oferite copiilor in aceasta scoala? Altii sunt de parere ca nu profesorii sunt de vina, ci parintii copiilor, care nu i-au educat asa cum trebuie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro