VIDEO Scandal in aviatie. Un pilot saruta o papusa gonflabila, iar o stewardesa jigneste pasagerii

VIDEO Scandal in aviatie. Un pilot saruta o papusa gonflabila, iar o stewardesa jigneste pasagerii

Nu cred ca este nevoie sa mai precizam ca tratam situatia cu cea mai mare seriozitate si credem ca ceea ce s-a intamplat nu numai ca a incalcat in mod clar codul companiei, dar si decenta", a precizat purtatorul de cuvant pentru NZ Stuff.

acum 85 luni (24 Aug 2016)

Incidentele separate nu ar fi de data recenta, dar abia acum s-a aflat, dupa ce mai multe imagini si o inregistrare au fost postate pe internet.

Imaginile prezinta un pilot care saruta o papusa gonflabila aflata in cabina de pilotaj, in timp ce o inregistrarea postata pe Snapchat arata o stewardesa care ia o gura de apa si apoi o scuipa prin avion, imaginile fiind insotite de mesajul "Mi-as dori sa scuip asa pe calatori".

Un purtator de cuvant al companiei aeriene a declarat ca sunt socati si consternati dupa ce imaginile au aparut pe Facebook si Instagram in urma cu doua zile. Desi materialele au aparut recent online, reprezentantii companiei sustin ca incidentul cu pilotul a avut loc in urma cu un an, iar cel cu insotitoarea de zbor in urma cu aproape 4 ani. Nu cred ca este nevoie sa mai precizam ca tratam situatia cu cea mai mare seriozitate si credem ca ceea ce s-a intamplat nu numai ca a incalcat in mod clar codul companiei, dar si decenta", a precizat purtatorul de cuvant pentru NZ Stuff. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro