VIDEO Scandal de pomina intre preot si primar din cauza unor fotografii de pe Facebook. "A sunat la Prefectura si la Politie sa trimita trupe aici ca l-am batut"

VIDEO Scandal de pomina intre preot si primar din cauza unor fotografii de pe Facebook.

Eu nu depun nicio plangere ca nu e frumos ca in Postul Pastelui sa faci chestii din astea, dar o sa fac reclamatie la Patriarhie sa le dau (stick-ul cu imaginile surprinse de camera de supraveghere din sediul Primariei n.r.) sa fie pedepsit pentru ca nu se mai poate", spune primarul din Provita de Jos. Scandal intre un preot si primarul dintr-o comuna din Romania De cealalta parte, preotul Valentin Dumitru sustine ca nu are o explicatie a comportamentului primarului din Provita de Jos, insa si el banuie ca edilul a fost deranjat de fotografiile, care au surprins ulitele pline cu noroi, au fost publicate pe pagina de Facebook a parohiei.

acum 66 luni (14 Mar 2018)

Cearta dintre cei doi a fost transata de politisti, trimisi in Primarie de prefectul judetului, la solicitarea edilului.

Tensiunile dintre Cristian Valentin Dumitru, preot paroh in comuna prahoveana Provita de Jos, si Mihail Dumitrescu, primarul localitatii, au pornit de la bani.

Primarul spune ca parohia a primit 25.000 de lei inca de anul trecut, insa preotul nu s-a ingrijit sa-i cheltuiasca, motiv pentru care banii au fost retrasi din cont conform legii in ultima zi din 2017.

Deranjat ca a ramas fara sprijin financiar, preotul Valentin Dumitru a mers, in data de 21 februarie, la sediul primariei pentru a avea o discutie cu edilul in speranta ca va reusi sa obtina din nou bani.

Omul Domnului a avut ghinionul sa nimereasca intr-o zi in care edilul nu avea programate audiente, asa ca pe holurile Primariei din Provita de Jos a izbucnit un adevarat scandal care s-a lasat cu injuraturi, degete prinse in usa si amenintari. Am incercat sa fug de dansul si sa evit discutiile pentru ca asta a fost sentimentul ca vrea sa ma ia de guler. Eu nu am nimic de impartit cu dansul, dar mi se pare rusinos ca se complace intr-o asemenea situatie si sa minta atat de grosolan ca l-am injurat si ca l-am scuipat.

Primarul care acuza preotul ca este cersetor si pomanagiu

Ceea ce a pus paie pe foc si a atatat din nou taraboiul dintre cei doi ar fi fost niste fotografii facute de preot pe ulitele pline de noroi ale comunei. Ceea ce face el s-a discutat la un domn care vrea sa candideze si care mi-a fost si contracandidat in alegerile anterioare", explica edilul din Provita de Jos. Nicolae", imaginea care l-a deranjat pe edilul comunei Provita de Jos

Scandalul din sediul Primariei dintre preot si primar a ajuns pana la urechile mai marilor de la Patriarhie, dar si de la Guvern, motiv pentru care prefectul judetului Prahova a sesizat Pol... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro