VIDEO Scandal cu huiduieli intr-una din cele mai renumite scoli din Timisoara. Directorul: "Noi nu lucram pentru copiii unor avocati sau persoane cu functii"

VIDEO Scandal cu huiduieli intr-una din cele mai renumite scoli din Timisoara. Directorul:

Acesta a mai spus ca decizia de mutare a claselor zero si a IV-a in cladirea de pe strada Lorena a fost luata strict din calcule de ordin aritmetic, cele doua clase fiind singurele care se incadrau in numarul de sali disponibile pe Lorena. In final, parintii s-au vazut nevoiti sa accepte mutarea in cladirea de pe strada Lorena, acolo unde au inceput de astazi orele opt grupe de elevi de clasa zero si a IV-a.

acum 87 luni (12 Sep 2016)

Este vorba de Scoala Generala nr.16, acolo unde mai multi parinti si-au aratat nemultumirea fata de decizia directiunii de a muta elevii intr-o alta scoala. Este vorba de clasele pregatitoare si cele de clasa a IV. Scoala de aici a fost amenajata din banii parintilor.

Reprezentanta Inspectoratului Scolar si directorul unitatii de invatamant au fost huiduiti copios de parintii nemultumiti de mutarea clasei pregatiroare si a clasei a patra intr-o alta cladire. Subsolul este plin de dejectii, de animale moarte. Sunt conditii pe care unii copii din aceasta scoala trebuie sa le indure pentru ca unii de aici sa invete de dimineata. Directorul a mintit 70 de parinti, spunand ca o sa puna problema in discutie si nu a pus-o in discutie", a spus unul dintre parinti.

"Din zona in care locuiesc nu am deloc mijloace de transport, dar inainte de asta, conditiile de pe Lorena sunt imposibile pentru desfasurarea activitatii scolare. Sunt sali de clase in care atunci cand va ploa afara, va ploua si aici. Nu este normal, din moment ce ne-am inscris copiii la Generala 16 sa ii ducem in alta parte", a spus o alta mama nemultumita de mutarea facuta. "In conformitate cu decizia Comitetului de Parinti s-a hotarat ca incepand de anul acesta, Scoala Generala 16 isi va desfasura orele doar de dimineata. Parintii au hotarat in proportie de 80 la suta sa isi desfasoare activitatea intr-o alta scoala. Exista un grup de 4-5 parinti care cauta sa isi atinga interesele personale pentru ca locuiesc aici vizavi de scoala. Din cei 1.300 de parinti, 80 la suta au votat sa ne desfasuram activitatea in doua locatii. Si pentru copiii cu bani, si pentru cei fara bani, noi vrem sa facem o educatie de calitate", a spus directorul Scolii Generale 16 Timisoara, Mihai Parvulescu. Acesta a mai spus ca decizia de mutare a claselor zero si a IV-a in cladirea de pe strada Lorena a fost luata strict din calcule de ordin aritmetic, cele doua clase fiind singurele care se incadrau in numarul de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro