VIDEO Sarbatoare pentru cocalari confiscata de la proletari. Lista lunga a exceselor surprinse pe litoral de 1 Mai

VIDEO Sarbatoare pentru cocalari confiscata de la proletari. Lista lunga a exceselor surprinse pe litoral de 1 Mai

Aparatul de zbor apartine companiei JT Air, detinuta de un om de afaceri din Navodari, Jean Paul Tucan (fost director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, caruia i se datoreaza iluminarea podului de la Agigea). Fac imprumuturi, "fac foamea", cumpara brelocuri de masini scumpe pe care le afiseaza ostentativ ca sa creada lumea ca au o astfel de masina, cer bauturi ieftine, dar prezentate festiv (cu artificii sau roaba cu gheata) contra unui bacsis, apoi merg la baie si umplu sticlele de Evian sau Perrier cu "San Robineto", cum este numita apa de la robinet. Sampania de 100.000 euro, marca Armand de Brignac Sursa Facebook Zip Escort/Claudiu Grosu "Cam 1% din clientela este intr-adevar putred de bogata si vine din strainatate, dar acestia vin mai mult pentru petrecerile private de dupa petrecerea din club, unde sunt tratati cu de toate... Suta de mii de turisti in Dobrogea Un bilant al Politiei Constanta - bazat de numarul de masini sosite, numarul de turisti cazati si estimarile politistilor de la fata locului - indica un numar de 78.500 turisti pe litoral de 1 Mai, dintre care 10.000 au fost straini.

acum 30 luni (1 May 2018)

Litoralul a tinut capul de afis in minivacanta de 1 Mai, fiind prin traditie locul unde lumea vine sa se distreze la maximum.

Mamaia in special este statiunea care atrage vizitatorii ca la un salon automobilistic, sau la o parada de moda, sau la un concurs de miss. Automobile exorbitant de scumpe, tunari la masini si la femei, dar si la barbati, tinute fistichii, note de plata uriase, bacsisuri cat un salariu, spectacol excesiv, aglomeratie iesita din comun, controale ANAF - totul poate fi gasit, la un loc, de 1 Mai, pe litoralul romanesc al Marii Negre. Mamaia a fost la un pas de dezastru la aterizarea unui elicopter ce aducea invitati VIP la inaugurarea clubului Nuba.

Aparatul de zbor apartine companiei JT Air, detinuta de un om de afaceri din Navodari, Jean Paul Tucan (fost director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, caruia i se datoreaza iluminarea podului de la Agigea). Imagini video surprinse cu cateva momente inainte de aterizare arata cum elicopterul zboara la joasa inaltime lasandu-se printre blocurile si cluburile din Mamaia, incercand sa atinga solul intr-o parcare plina de masini si de oameni. Furtuna starnita de elicopter ia pe sus panouri mari si le arunca in jur, astfel ca trecatorii si soferii de taximetru reusesc in ultimul moment sa se salveze de la moarte, aplecandu-se fulgerator pentru ca panourile trec razant pe la capetele lor. Pilotul nu opreste elicele, iar un barbat din partea gazdelor se apropie de elicopter ca sa intampine oaspetii, iar elicopterul face un salt ca un cal naravas scapat de sub control sau ca o masina careia i-a "scapat" ambreiajul.

Elicopterul din Mamaia, salt facut dupa aterizare Sursa Facebook Alexandra Gavrila

Furtuna starnita de aterizarea elicopterului era sa omoare oameni Sursa Ziua de Constanta

Autoritatea Aeronautica Civila, din subordinea Ministerului Transporturilor, are d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro