VIDEO Sarah Brightman, aplaudata minute in sir de publicul din Romania

VIDEO Sarah Brightman, aplaudata minute in sir de publicul din Romania

"Fleurs Du Mal", inspirat de poeziile poetului francez Baudelaire, au marcat inceputul unui spectacol de peste doua ore, spectacol care face parte din turneul mondial "Dreamchaser" (Vanatorul de vise"), inceput in 2013 si care are programate peste 100 de spectacole pe cinci continente.

acum 72 luni (15 Nov 2014)

Sarah Brightman, cea mai bine vanduta soprana din toate timpurile si pioniera genului classic crross over, a oferit publicului roman un nou concert in stilu-i binecunoscut, grandios si plin de farmec. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!", a fost mesajul transmis de artista celor peste 4.000 de spectatori. "Fleurs Du Mal", inspirat de poeziile poetului francez Baudelaire, au marcat inceputul unui spectacol de peste doua ore, spectacol care face parte din turneul mondial "Dreamchaser" (Vanatorul de vise"), inceput in 2013 si care are programate peste 100 de spectacole pe cinci continente. De pe noul album, inspirat de misiunea din 2015, soprana a cantat piese precum "Eperdu", "Breathe me" si "Song of India".

Sarah Brightman, in concert la Bucuresti La final, Sarah Brightman a interpretat clasicul "Time to Say Goodbye", iar pe fundal, pe ecranul urias, zeci de lampioane se inaltau spre cer. Aplauzele publicului roman si buchetele de flori lasate la marginea scenei au determinat-o pe soprana britanica sa revina pe scena pentru a interpreta "Question of Honor" si "Dust in the Wind", melodia trupei Kansas. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro