VIDEO Saptamana toxica a Antenei 3. Manipularile care au divizat Romania

In incercarea de a recupera prejudiciul din dosarul ICA, estimat la 60 de milioane de euro, au fost confiscate, pe langa alte bunuri ale familiei Voiculescu, si patru imobile (intre care si sediile televiziunilor Antena 3 si Antena 1 si cele ale companiilor Intact Media Group) evaluate la 32,582 milioane de euro. Intr-o emisiune de la Antena 3, din 10 februarie, Mugur Ciuvica a acuzat-o pe Camelia Bogdan ca, in perioada in care judeca dosarul ICA, a participat la o conferinta de instruire in probleme de anticoruptie a personalului din cadrul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), institutie aflata in subordinea Ministerului Agriculturii. Judecatoarea mai arata ca, inainte de a participa la aceasta conferinta, a solicitat un punct de vedere de la ANI, care i-a precizat ca nu se afla in stare de incompatibilitate sau in conflict de interese.

acum 87 luni (22 Feb 2016)

In dupa-amiaza zilei de luni, 15 februarie 2016, postul de televiziune Antena 3 a intrerupt brusc emisia, iar pe ecranele televizoarelor a aparut, pentru cateva secunde, mira. La reluarea emisiei a fost prezentata informatia ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a notificat posturile trustului Intact ca trebuie sa evacueze sediile in timp de 5 zile, punand astfel in executare sentinta din dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu. Cei de la Antena 3 stiau insa, de la bun inceput, ca vor merge pe varianta evacuarii cu executor, pentru care se asteapta o decizie judecatoreasca. In momentul de fata, desi termenul de 5 zile a expirat, televiziunile Intact emit din acelasi sediu.

Desant de trupe ANAF = o masina si patru oameni

In aceeasi dupa-amiaza, vedetele postului Antena 3 au intrat in direct si au afirmat ca solicitarea de evacuare este "o executie, nu o executare". Mihai Gadea, directorul Antena 3, a declarat ca la sediul Intact a avut loc o adevarata descindere, cu zeci de masini si o armata de inspectori fiscali care au impresurat cladirea.

Kovesi, taiata la montaj

Joi seara, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat un fragment video dintr-un interviu pe care Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, l-a acordat cotidianului "Adevarul" in urma cu un an si jumatate. Fragmentul a fost insotit de burtiere precum ,,Kovesi da dreptate Antena 3" si "Sefa DNA recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata". Jurnalistii Antena 3 au pastrat din declaratia Laurei Codruta Kovesi numai partea in care spune ca "daca sunt contracte de inchiriere si ele nu expira pana la momentul in care se face executarea silita, contractul de inchiriere poate fi prelungit de catre stat". In realitate, declaratia completa a procurorului-sef DNA era aceasta: "Daca sunt contracte de inchiriere si ele nu expira pana la momentul in care se face executa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro