VIDEO Salteaua inteligenta te anunta cand te-nsala partenerul: cum functioneaza "spionul" din pat

VIDEO Salteaua inteligenta te anunta cand te-nsala partenerul: cum functioneaza

Salteaua produsa de firma Durmet, botezata "Smarttress" (salteaua inteligenta -n.r.), este dotata cu senzori care detecteaza miscarile suspecte si frecventa acestora, dar si greutatea corpurilor aflate in pat, si alerteaza utilizatorul printr-o notificare trimisa pe telefon.

acum 53 luni (19 Apr 2016)

Salteaua produsa de firma Durmet, botezata "Smarttress" (salteaua inteligenta -n.r.), este dotata cu senzori care detecteaza miscarile suspecte si frecventa acestora, dar si greutatea corpurilor aflate in pat, si alerteaza utilizatorul printr-o notificare trimisa pe telefon. Salteaua arata la fel ca una clasica, astfel ca partenerul banuit de infidelitate sa nu sesizeze ca este spionat.

Senzorii pot face diferenta intre greutatea unui animal de companie sau sarituri in pat, de exemplu, iar producatorii asigura ca au facut zeci de teste pentru a verifica daca sistemul functioneaza corect.

Reprezentata firmei, Ivan Miranda, a declarat ca ideea produsului le-a venit dupa ce au aflat rezultatele unui studiu conform caruia spaniolii se numara printre iubitii care isi insala partenerii cel mai des, la nivel mondial.

Cifrele referitoare la infidelitate arata ca site-ul Ashley Madison, dedicat persoanelor casatorite care isi doresc o aventura extraconjugala, are peste un million de membri din Spania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro