VIDEO Ryan Reynolds si realizatorul TV Conan O'Brien au recreat celebrul sarut in ploaie din "The Notebook"

VIDEO Ryan Reynolds si realizatorul TV Conan O'Brien au recreat celebrul sarut in ploaie din

Parintii ei nu consimt legatura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogata si cunoscuta, si hotarasc sa se mute departe, cat mai departe de Noah.

acum 51 luni (4 Nov 2016)

Ryan Reynolds a fost invitat in emisiunea "Conan", precizand ca nu are niciun proiect de promovat, dar are o surpriza.

Inregistrarea video a fost un remake foarte exact al memorabilului sarut dintre actorii Ryan Gosling si Rachel McAdams din adaptarea cinematografica a bestseller-ului semnat de Nicholas Sparks.

"The Notebook", care a primit recenzii mixte, dar s-a descurcat foarte bine la box office, spune povestea a doi tineri, Allie Hamilton (Rachel McAdams) si Noah Calhoun (Ryan Gosling), care se intalnesc intr-o seara la carnaval si se indragostesc. Parintii ei nu consimt legatura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogata si cunoscuta, si hotarasc sa se mute departe, cat mai departe de Noah. Allie a asteptat mult timp ca Noah sa ii raspunda la scrisori, dar dupa mai multi ani hotaraste sa se logodeasca cu Lon, un chipes soldat american. Macinata inca de dragostea pe care o nutreste fata de Noah, Allie decide sa ii faca o vizita acestuia si constata ca sentimentele lor sunt inca vii. Acum este momentul ca Allie sa aleaga intre Noah si proaspatul ei logodnic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro