VIDEO Rudele politistului mort dupa ce a fost batut pe strada: "De trei ori i-a stat inima. Agresorul nu o sa obtina niciodata iertarea"

Starea grava a pacientului nu s-a ameliorat, asa incat prognosticul era rezervat inca de la inceput, iar pacientul a fost ventilat si intubat inca din primele momente", a spus Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant din cadrul Spitalului Judetean din Craiova..

acum 46 luni (12 Feb 2016)

Politistul Constantin Barbu a ajuns la Spitalul Judetean din Craiova in coma, iar in urma cu doua zile a fost operat. Politistul local batut in strada a decedat la spital

Agresorul politistului a fost arestat, iar la audieri le-a spus anchetatorilor ca nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat din cauza ca era sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistul a fost trimis impreuna cu un coleg sa aplaneze un scandal izbucnit intre mai multi indivizi in fata unui bar din Drobeta-Turnu Severin. Pacientul a venit cu o stare extrem de grava cu o trauma cranio-cerebrala severa si cu multiple contuzii hemoragice. Starea grava a pacientului nu s-a ameliorat, asa incat prognosticul era rezervat inca de la inceput, iar pacientul a fost ventilat si intubat inca din primele momente", a spus Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant din cadrul Spitalului Judetean din Craiova.. In urma cu patru ani si-a batut iubita pana a ajuns la spital si a avut nevoie de o saptamana de ingrijiri medicale. Imediat dupa ce tanara a fost externata a cerut protectie politiei si a obtinut un ordin de restrictie. De teama sa nu fie din nou batuta, si-a retras plagerea, barbatul a scapat de controlul judiciar si a putut astfel sa plece in strainatate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro