VIDEO Romanii au talent, episodul 6: cele mai importante momente

VIDEO Romanii au talent, episodul 6: cele mai importante momente

Cea de-a sasea editie "Romanii au talent" a fost deschisa de Corul Unison Stars, ai carui membri au diverse profesii, de la profesori la doctori. Romanii au Talent 2017: Valentin Iancu si Tatiana Raza - moment la trapez pe romaniiautalent.protv.ro Violeta Irasciuc a cantat la vioara "Vara" de Vivaldi si a demonstrat ca iubeste muzica si ca face acest lucru cu foarte multa pasiune. Concurenta a uimit publicul si juriul cu talentul sau de a canta la diverse instrumente precum fluier si nai, dar si la instrumente neconventionale, cum ar fi o seringa, o coaja de nuca si o sticluta. De cand era mic imita sunetele anumitor pasari si animale, iar in editia sase "Romanii au talent" a umplut scena cu veselie si i-a facut pe toti sa se gandeasca la copilarie si la vacanta.

acum 85 luni (25 Mar 2017)

Cea de-a sasea editie "Romanii au talent" a fost deschisa de Corul Unison Stars, ai carui membri au diverse profesii, de la profesori la doctori. Grupul a reusit sa impresioneze si sa primeasca ropote de aplauze. "Asta trebuie sa faca un cor pe scena de la pentru a smulge instantaneu de la mine un ", a declarat Andi Moisescu. Genil Hasin si Nicolas Chiriac au adus pe scena un numar de street dance. Cei doi concurenti s-au sincronizat, au fost plini de voie buna si au umplut sala cu bucurie si energie. La final, au primit laude din partea juriului, iar Mihaela Radulescu le-a spus: "De mult n-am mai avut asa o placere sa vad un cuplu de dansatori cumva atipic, o diferenta mare de varsta intre voi, dar o sincronizare impecabila, coregrafie faina, dinamica, vesela."

Romanii au Talent 2017: Genil Hasin si Chiriac Nicolas - moment de street dance pe romaniiautalent.protv.ro Serban Borda a jucat teatru fara cuvinte. Tot fara cuvinte au ramas si membrii juriului dupa ce au vazut momentul inedit, in care concurentul a strecurat si un numar de magie. Luca Porta a adus vineri seara pe scena miscarile de dans ale lui Michael Jackson. Cei doi au dansat, iar Valentin a facut o demonstratie de forta la trapez, reusind sa tina juriul cu sufletul la gura. Elementele riscante executate de el au adus foarte mult suspans si tensiune, iar emotia s-a imbinat perfect cu energia.

Romanii au Talent 2017: Valentin Iancu si Tatiana Raza - moment la trapez pe romaniiautalent.protv.ro Violeta Irasciuc a cantat la vioara "Vara" de Vivaldi si a demonstrat ca iubeste muzica si ca face acest lucru cu foarte multa pasiune. Daca pana acum i-a incantat doar pe brasoveni cu talentul sau, cantand pe strazile orasului de sub Tampa, Violeta a cucerit vineri o tara intreaga pe scena "Romanii au talent". "Dupa parerea mea, in strada este atat de mult adevar, cum rar gasesti pe alte scene.

Romanii au Talent 2017: Violeta Ilasciuc - canta la vioara pe romaniiautalent.protv.ro Iuri Ribac a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro