VIDEO "Romanii au talent": Cosmin Natanticu a surprins juriul cu un moment de stand-up

VIDEO

Concurentii au venit hotarati sa demonstreze ca pot face spectacol si ca talentul lor poate cuceri o tara intreaga, juratii au urmarit cu atentie toate reprezentatiile, iar Smiley si Pavel Bartos au trait fiecare moment la intensitate maxima si au adus distractia in casele a milioane de romani. "M-ai facut praf, esti atat de talentat si asa de natural si asa de aici, din poveste, incat nu-mi doresc decat sa ajungi cat mai departe, din toata inima iti doresc asa ceva! Romanii au Talent 2017: Gabriel Florea - Bancuri in versuri pe romaniiautalent.protv.ro Sabrina Stoica si Stefan Apostolescu au cantat la chitara si voce, simplu, dar extrem de frumos si emotionant. Romanii au Talent 2017: Eduard Camen - Canta la pian pe romaniiautalent.protv.ro Vinerea viitoare, de la 20.30, vom urmari ultima editie de preselectii, ultimii concurenti din acest sezon, care vor face tot posibilul sa impresioneze si sa primeasca 3 sau 4 DA pentru a merge mai departe in competitie si vom avea parte de jurizarea finala si deciziile juratilor pentru semifinale.

acum 38 luni (15 Apr 2017)

Cea de-a noua editie a sezonului #7epic Romanii au talent ne-a adus bucurie, culoare, energie si foarte multa emotie. Concurentii au venit hotarati sa demonstreze ca pot face spectacol si ca talentul lor poate cuceri o tara intreaga, juratii au urmarit cu atentie toate reprezentatiile, iar Smiley si Pavel Bartos au trait fiecare moment la intensitate maxima si au adus distractia in casele a milioane de romani. Comediantul Cosmin Natanticu a urcat pe scena si i-a facut o surpriza uriasa juriului, cu un moment inedit de stand-up comedy.

Membrii trupei Reborn Family au venit la Romanii au talent cu o explozie de energie. Concurentii au reusit sa creeze un moment de street dance cu elemente traditionale si sa faca spectacol, iar la final au primit 4 DA din partea juratilor. "Am vazut nebunie si asta imi place sa vad cand e un moment de dans. FOTO Pro TV

La numai 12 ani, Silviu Rosu a demonstrat ca este inzestrat cu auz absolut si pentru el orice sunet reprezinta o nota muzicala. Vineri a cantat la orga mai multe melodii si a reusit sa cucereasca rapid publicul si juratii. Sfios, dar cu foarte mult talent, Silviu a smuls ropote de aplauze si a primit 4 DA. "M-ai facut praf, esti atat de talentat si asa de natural si asa de aici, din poveste, incat nu-mi doresc decat sa ajungi cat mai departe, din toata inima iti doresc asa ceva!

Romanii au Talent 2017: Silviu Rosu - Canta la pian Bad si Smooth criminal pe romaniiautalent.protv.ro Cristiana Georgescu este de meserie coafeza, insa ieri a adus arta pe scena. Cristina a reusit sa impresioneze publicul cu povestea ei, dar mai ales cu talentul inedit cu care i-a uimit pe Andra, Mihaela si Andi, din partea carora a primit 3 DA. Din pacate, Florin nu a fost impresionat de moment si a acordat NU. "Esti creativa, ti-a venit o idee pe care eu una nu am mai vazut-o nicaieri, ai talentul de a face ceea ce-ti doresti tu si de a recicla ceva ce pana acum toti aruncau", i-a spus Mihaela Radulescu. FOTO Pro TV Gabriel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro