VIDEO Romania, mediatizata la Raliul Monte Carlo pe un superbolid Porsche, condus de un pilot legendar

VIDEO Romania, mediatizata la Raliul Monte Carlo pe un superbolid Porsche, condus de un pilot legendar

Francezul are un contract de sponsorizare incheiat in 2010 cu Ministerul Dezvoltarii, in baza caruia a pilotat, cu predilectie, in cadrul Campionatului National de Raliuri, pe care-l domina cu autoritate. La Monte Carlo, francezul este inscris la Cupa R-GT, inclusa in premiera de catre Federatia Internationala de Automobilism in calendarul Campionatului Mondial de Raliuri.

acum 68 luni (17 Jan 2015)

Este primul eveniment, din seria de 10, din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2015.

Prima editie a Raliului Monte Carlo a avut loc in anul 1911, iar in 2015 are loc editia a 83-a, pe 14 probe speciale cu o lungime de peste 350 kilometri. Din acest motiv, evenimentul se bucura de o audienta uriasa, estimata in editia din 2014 la 86,7 milioane de telespectatori.

Pilotul francez Francois Delecour se afla pe lista castigatorilor acestui raliu, performanta reusita in 1994, cand a iesit, de altfel, vicecampion mondial.

Anul acesta se intoarce la Monte Carlo cu o masina Porsche 911, pe care o conduce in premiera si care este inscriptionata cu brandul "Visit Romania" si acoperita in culorile drapelului romanesc.

Francezul are un contract de sponsorizare incheiat in 2010 cu Ministerul Dezvoltarii, in baza caruia a pilotat, cu predilectie, in cadrul Campionatului National de Raliuri, pe care-l domina cu autoritate.

La Monte Carlo, francezul este inscris la Cupa R-GT, inclusa in premiera de catre Federatia Internationala de Automobilism in calendarul Campionatului Mondial de Raliuri. Monte Carlo este raliul meu de suflet si este un vis devenit realitate sa concurez aici cu un Porsche 911", a declarat Francois Delecour (foto dreapta) pentru site-ul autosport.com. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro