VIDEO REPORTAJ Romania extraterestra. Cum se arunca romanii in bratele Elohimilor din spatiul cosmic

VIDEO REPORTAJ Romania extraterestra. Cum se arunca romanii in bratele Elohimilor din spatiul cosmic

> Isi spun raelieni, de la intemeietorul acestei religii, Rael - un francez despre care se zice ca a fost rapit de extraterestrii in 1973 si apoi readus pe Pamant. Daca vreti sa aflati ce este Raelismul la nivel dogmatic, puteti sa rupeti niste bucati de hartie, sa notati pe ele toate preceptele religioase si anti-religioase care va vin in minte (de la psalmii lui David, la idei New Age, la cumsecadenie islamista, la rationalism ateu, la clonare umana, la gargara motivationala).

acum 84 luni (2 Apr 2017)

>

Isi spun raelieni, de la intemeietorul acestei religii, Rael - un francez despre care se zice ca a fost rapit de extraterestrii in 1973 si apoi readus pe Pamant. Sunt 40 de raelieni activi in Romania, dar miscarea ia amploare pe grupurile de pe Facebook. Oameni parasiti de toate sperantele religioase dau like si se arunca in bratele Elohimilor din spatiul cosmic.

Raelienii cred ca extraterestrii au creat omul in laboratoarele lor spatiale si-apoi l-au lasat sa-si faca de cap pe Terra. Machetele ne arata o constructie cilindrica intinsa pe patru mii de metri patrati. "Costa cam la 37 de milioane de dolari cu tot cu teren", spune Tomita Raelianul, seful miscarii pe Romania (Toma Marinescu e numele lui din buletin). O ambasada pentru diplomati mici, verzi si cu capul mare. Raelienii romani spera, totusi, ca vor reusi sa convinga guvernul nostru sa le dea autorizatie de constructie. Daca vreti sa aflati ce este Raelismul la nivel dogmatic, puteti sa rupeti niste bucati de hartie, sa notati pe ele toate preceptele religioase si anti-religioase care va vin in minte (de la psalmii lui David, la idei New Age, la cumsecadenie islamista, la rationalism ateu, la clonare umana, la gargara motivationala). Amestecati-le bine intr-un castron si aruncati-le pe parchet, apoi luati-le asa cum va vin la mana. Veti obtine o impecabila mostra de discurs raelist. Raelismul - o religie OZN, o constructie atat de aiuritoare incat adeptii ei au ales ca simbol al crezului lor steaua lui David in mijlocul careia se afla o svastica. Poate doar aceea ca fiecare idee care se naste pe lume, oricat de fantasmagorica ar fi, isi va gasi intr-un timp dat adeptii ei. Am intalnit la Conventia Raeliana de ieri tineri si batrani, oameni educati si oameni veniti direct de la sapa. Inca va mira faptul ca exista indivizi care iau de bune manipularile zilnice de la televizor? Daca Tomita Raelianul are adeptii lui, daca Braco, magul care vindeca prin tacere, are adeptii lui, atunci pu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro