VIDEO Replica lui Trump pentru Robert de Niro, dupa ce actorul l-a injurat in direct la TV: "O persoana cu un IQ foarte mic"

VIDEO Replica lui Trump pentru Robert de Niro, dupa ce actorul l-a injurat in direct la TV:

Presedintele american a pus la indoiala pe reteaua de socializare inteligenta actorului din "Taurul furios/ Raging Bull", afirmand: "Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de la boxeuri adevarati. De asemenea, cu alta ocazie, De Niro a mai declarat ca America sub administratia Trump este "o comedie tragica si proasta" si a indemnat generatia tanara sa lupte "pentru schimbare si pentru a stopa nebunia", potrivit The Guardian.

acum 10 luni (13 Jun 2018)

Presedintele american a pus la indoiala pe reteaua de socializare inteligenta actorului din "Taurul furios/ Raging Bull", afirmand: "Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri in cap in film de la boxeuri adevarati. "Cred ca nu realizeaza ca economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodata, cu cele mai multe locuri de munca si cu multe companii care investesc in tara noastra.

Robert De Niro, a very Low IQ individual, has received too many shots to the head by real boxers in movies. Trump (@realDonaldTrump) June 13, 2018 Actorul american Robert De Niro (74 de ani) a fost aplaudat si ovationat in picioare dupa ce l-a injurat pe presedintele Donald Trump pe scena galei Tony. Totusi, afirmatia a fost cenzurata de CBS, precizand ca starul s-a abatut de la scenariul show-ului. "Voi spune un singur lucru: , a strigat Robert De Niro pe scena galei Tony, starnind o adevarata isterie in randul celor prezenti. Telespectatorii nu au auzit insa expresia obscena, deoarece delay-ul de 10 secunde al transmisiunii directe facuta de CBS a permis postului de televiziune sa cenzureze audio declaratia actorului, scrie si News.ro. pic.twitter.com/KZNrT8UIyH-- Rhett Bartlett (@dialmformovies) June 11, 2018 In plus, aflat luni la Toronto, actorul a tinut sa scuze in fata canadienilor si al membrilor G7 "comportamentul idiot" al presedintelui sau. Ii cer scuze lui Justin Trudeau (n.r.- Prim Ministru al Canadei) si celorlalti de la G7. Este dezgustator", au fost remarcile lui De Niro. De asemenea, cu alta ocazie, De Niro a mai declarat ca America sub administratia Trump este "o comedie tragica si proasta" si a indemnat generatia tanara sa lupte "pentru schimbare si pentru a stopa nebunia", potrivit The Guardian. Robert De Niro, despre Donald Trump: "E un idiot, un porc, e tipator de prost, un mascarici, o rusine pentru aceasta tara" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro