VIDEO Realizatorul radio-TV Cristian Hrubaru s-a rasturnat cu motocicleta pe Transalpina: "Un tembel mi-a taiat calea"

VIDEO Realizatorul radio-TV Cristian Hrubaru s-a rasturnat cu motocicleta pe Transalpina:

Mai are si 4 boxe: doua in fata, doua in spate, dar asta nu inseamna ca in fata asculti altceva, fata de ceea ce asculti in spate, ca sa ne intelegem", era anuntul de vanzare postat de Cristian Hrubaru.

acum 48 luni (16 Jul 2017)

Cunoscutul realizator radio-tv Cristian Hrubaru, a fost implicat duminica intr-un accident de circulatie.

Hrubaru se afla la spitalul din Horezu, iar in timp ce era transportat cu ambulanta a postat un mesaj video pe pagina de Facebook. Mergeam cu 50 de kilometri pe ora si asta cred mi-a salvat viata.

Cu cateva zile in urma, focsaneanul a anuntat ca isi vinde motocicleta, model Kawasaki VN 1700 Voyager, pentru suma de 9.800 de euro. Nu-i din aia de Olanda, e din aia de Japonia. asta in contextul in care ploaia vine din fata, daca vine de sus, sau din laterale... efectul este ca la orice alta motocicleta) Eu mi-am cumparat motocicleta aceasta in culoare rosie, ca sa se asorteze cu caramida de la semineu. Ca sa nu mai zic ca nu te deoache nimeni! Nici macar Dani de la Bor!Are 1700 de cmc (centimetri cubi) adica cam cat o Dacia 1310 si inca jumatate... Este un copil cuminte, din 2009, rulata de o batranica din Germania, duminica, pana la biserica si inapoi (inainte sa o iau eu) iar acuma are 44.000 de km, adica 4.888 de km pe an. Putin, nu mergeam des la biserica cu ea, nici eu si nici baba din Germania de la care am cumparat-o. Nu abs de la abdomen cu patratele, ci sistemul ala de franare ca la masini. Mai are si 4 boxe: doua in fata, doua in spate, dar asta nu inseamna ca in fata asculti altceva, fata de ceea ce asculti in spate, ca sa ne intelegem", era anuntul de vanzare postat de Cristian Hrubaru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro